Wiz Nov 16 - Primary Phot-0o (11
7. jul
Kulturni izbor · glasba

Festival Exit velja za enega najboljših v Evropi. In še preden se leto 2015 zaključi naj vam razkrijemo prva imena, ki bodo julija 2016 navduševala množice na Petrovaradinski trdnjavi. Namig: Pompeii.

do
Petrovaradinska trdnjava, Novi Sad, Srbija
Exit
Novoletna ponudba: 58€
Dogodek na Facebooku

Čeprav se zdi julij 2016 še daleč, festivala Exit in Sea Dance že razkrivata prve nastopajoče, ki bodo poskrbeli za najboljše poletne počitnice. Letošnja že 16. edicija svetovno znanega festivala bo po pričevanjih organizatorjev zadovoljila še tako zahtevne glasbene okuse.

Prvo zveneče festivalsko ime je zagotovo ameriški raper Wiz Khalifa, ki je letos glasbene lestvice osvojil s pesmijo See You Again iz filma Hitri in drzni 7.

Na glavni festivalski oder znamenite Petrovaradinske trdnjave prihajajo Bastille; četverica iz Londona se je svetovnemu občinstvu predstavila z absolutno uspešnico Pompeii, nato pa nadaljevala s pesmimi Things We Lost In Fire ter Oblivion.

PREBERITE ŠE: Koncert: Justin Bieber 2016. prihaja v Zagreb!

V Dance Areni, ki je zaščitni znak festivala, bo za mešano mizo stopilo kar nekaj zvezdnikov. Na kraj zločina se 7. julija vrača Solomun, za sobotno vročico bo poskrbel nemški superzvezdnik Robin Shulz, ki se mu bo pridružil še varovanec Davida Guette, Nicky Romero. Na odru pa bosta tudi Sam Feldt in Hadrien Federiconi, bolj znan kot Feder, ki je svet osvojil z uspešnico Goodbye.

Prihod na Exit je tako potrdil tudi klub Concrete iz Pariza, belgijski mojster za uspešnice Lost Frequences, didžej in producent Zomboy, oče drum’n’bass gibanja Andy C ter famozni Dub Pistols.

Adele 28. maj, 2016 Adele bo na evropski turneji obiskala tudi Verono Mumford & Sons 19. maj, 2016 Koncert: Mumford & Sons z novim zvokom maja na Dunaju macklemore ryan lewis 18. januar, 5800 Koncert: duo Macklemore & Ryan Lewis prihaja na Dunaj Hurts-2013 18. januar, 3200 Koncert: Hurts na turnejo odhajajo z novim albumom Surrender · · ·