Garažna razprodaja
20. jun
V zraku · dan za

Športno društvo Tabor nas vabi na Garažno razprodajo Poletje 2015, ki se bo zgodila v soboto, 20. junija, med 10. in 18. uro na zunanjih igralnih površinah Športnega društva Tabor in v parku Tabor v Ljubljani.

do
ŠD Tabor, Tabor 13, Ljubljana
Športno društvo Tabor
Vstop je prost
Dogodek na Facebooku

Prva garažna razprodaja na prostem je bila številčno obiskana, zato so se organizatorji Garažne razprodaje odločili, da jo kar najhitreje ponovijo in nam ponovno ponudijo možnost nakupa, prodaje in menjave modnih, pohištvenih, glasbenih, knjižnih in otroških izdelkov. Garažna razprodaja je dogodek, ki poveže mlado in staro, ki pod prijetnim hladom mestnih dreves en dan preživijo v sproščenem vzdušju, ki ga poleg brskanja po skritih zakladih pričarajo tudi odlična glasbena podlaga, okusna kulinarična ponudba in športni dogodki.

an-cafe 20. junij, 2015 Sakuga Gaiden – prva velika mednarodna konvencija japonske popkulture v Sloveniji SAFE festival 19. junij, 2015 SAFE – prvi Slovenski akrobatski festival Pogled v razstavo Moda v gibanju 25. januar, 1200 Moda v gibanju: Modna retrospektiva v Slovenskem etnografskem muzeju Predstava IDEAL 13. junij, 2015 Leja Jurišić in Teja Reba: Plesni performans IDEAL ·