Jimmy Carr
18. sep
V zraku · dan za

Po lanskem uspešnem gostovanju se britanski stand up komik Jimmy Carr v sklopu turneje Funny Business 18. septembra 2016 vrača v Cankarjev dom. Ker je bilo vseh 1500 sedežev za njegovo predstavo že razprodanih, povpraševanje po vstopnicah pa ni usahnilo, je organizator najavil še dodatno predstavo.

do
Cankarjev dom, Prešernova cesta, Ljubljana
Cankarjev dom
Dogodek na Facebooku

18. septembra 2016 se v Gallusovo dvorano Cankarjevega doma v aranžmaju Tina Vodopivca vrača Jimmy Carr, britanska in svetovna zvezda komedije, ki slovi po temačnem humorju, hladnokrvni izvedbi in kratkih enovrstičnih šalah, s katerimi često hodi po meji sprejemljivega. Po tem, ko je svojo predstavo, ki poteka v okviru turneje Funny Business, že razprodal in 1500 sedežev ni bilo dovolj za vse, željne njegovega neusmiljenega humorja, je organizator najavil dodatno predstavo in tako razveselil vse slovenske oboževalce.

Dodatna predstava kralja cinikov in ”heroja komedije današnjega časa”, kot ga je označil The Guardian, bo na sporedu isti dan, le da ob 21.00 (prva se začenja ob 19.00). Z odločitvijo o nakupu vstopnice nikar ne odlašajte, saj tudi te kopnijo hitro kot spomladanski sneg.

PREBERITE ŠE: Sejem za ljubitelje živali 2016/Kinološki dan 2016

Kdo je Jimmy Carr? Na TV kanalu Channel 4 že desetletje vodi oddajo 8 Out of 10 Cats. Kot ustvarjalec in gost se udejstvuje pri številnih šovih na britanskih in ameriških TV kanalih (med njegove vrhunce sodijo predstave za princa Charlesa na prireditvi Royal Variety Performance), izdal je devet DVD-jev, sedemkrat zaigral v filmu, se podpisal pod knjigo o zgodovini in teoriji humorja, kot prvi zvezdniški komik nastopil v Second Lifu, sodeloval v radijski oddaji Flight of the Conchords in na turneji avtomobilistične oddaje Top Gear.

Jimmy CarrOdpri galerijo
Red Bull 400 World Championship 2016 Planica 17. september, 2016 Tekaška prireditev: Red Bull 400 Planica 2016 – 4. tek na vrh letalnice bratov Gorišek K4 Opening 2016 16. september, 2016 K4: Opening – prenovljena Štirka vstopa v novo sezono V Europarku bodo postavili jesenske modne zapovedi 16. september, 2016 V nakupovalnem središču Europark bodo postavili jesenske modne zapovedi Evropski teden mobilnosti 16. september, 2016 Evropski teden mobilnosti 2016 · · · · · ·