Jimmy Carr se v okviru turneje Funny Business vrača v Cankarjev dom

Jimmy Carr

Po lanskem uspešnem gostovanju se britanski stand up komik Jimmy Carr v sklopu turneje Funny Business 18. septembra 2016 vrača v Cankarjev dom. Ker je bilo vseh 1500 sedežev za njegovo predstavo že razprodanih, povpraševanje po vstopnicah pa ni usahnilo, je organizator najavil še dodatno predstavo.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Cankarjev dom, Prešernova cesta, Ljubljana

Organizator

Cankarjev dom

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

18. septembra 2016 se v Gallusovo dvorano Cankarjevega doma v aranžmaju Tina Vodopivca vrača Jimmy Carr, britanska in svetovna zvezda komedije, ki slovi po temačnem humorju, hladnokrvni izvedbi in kratkih enovrstičnih šalah, s katerimi često hodi po meji sprejemljivega. Po tem, ko je svojo predstavo, ki poteka v okviru turneje Funny Business, že razprodal in 1500 sedežev ni bilo dovolj za vse, željne njegovega neusmiljenega humorja, je organizator najavil dodatno predstavo in tako razveselil vse slovenske oboževalce.

Dodatna predstava kralja cinikov in ”heroja komedije današnjega časa”, kot ga je označil The Guardian, bo na sporedu isti dan, le da ob 21.00 (prva se začenja ob 19.00). Z odločitvijo o nakupu vstopnice nikar ne odlašajte, saj tudi te kopnijo hitro kot spomladanski sneg.

PREBERITE ŠE: Sejem za ljubitelje živali 2016/Kinološki dan 2016


Kdo je Jimmy Carr? Na TV kanalu Channel 4 že desetletje vodi oddajo 8 Out of 10 Cats. Kot ustvarjalec in gost se udejstvuje pri številnih šovih na britanskih in ameriških TV kanalih (med njegove vrhunce sodijo predstave za princa Charlesa na prireditvi Royal Variety Performance), izdal je devet DVD-jev, sedemkrat zaigral v filmu, se podpisal pod knjigo o zgodovini in teoriji humorja, kot prvi zvezdniški komik nastopil v Second Lifu, sodeloval v radijski oddaji Flight of the Conchords in na turneji avtomobilistične oddaje Top Gear.

Dodatne Informacije

Nekup vstopnic:
vstopnice.cd-cc.si

Več informacij:
cd-cc.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Triglav the Rock Ljubljana 2020 – Street Edition: plezalni šov, kot ga še niste videli!