JourneyLjubljana-2011
25. sep
V zraku · dan za

Če smo bili v skrbeh, da letos (ne)česa še nismo doživeli, je zdaj tu prijetna pomiritev. Urbana igra Journey to the end of the night, ki zagotavlja nepozabno nočno avanturo in pustolovsko potovanje, se po lanski uspešni prvi osvojitvi Ljubljane 25. septembra vrača v prestolnico. Po novo zmago.

Ljubljana
Zavod Akson 2020 - Inštitut za razvoj družbe
Dogodek je brezplačen, število vstopnic je omejeno na 1200
Dogodek na Facebooku

Zmagati sicer ni tako pomembno, saj legendarna urbana igra Journey to the end of the night predstavlja predvsem zabave in adrenalina polno noč, v kateri bomo kotičke Ljubljane odkrivali in spoznavali na prav poseben način. Igra se začne, ko mesto zajame noč.

Tokrat se bomo na dan igre dogovorjeni in nazanjeni lokaciji dobili 25. septembra in se opremljeni z zemljevidom, označenem s kontrolnimi postajami, in modrim trakom na rokah podali nepozabni avanturi naproti. Obiskati bomo morali vse kontrolne točke, uspešno opraviti dano nalogo in z žigom odvihrati na cilj. Zmaga seveda tisti, ki prvi prestopi ciljno črto in opravi vse naloge. Toda, pozor! Na preži za našimi modrimi trakovi bo skupina udeležencev z rdečimi trakovi, zato pazljivo, saj lahko izpademo iz osnovne igre, vendar tako prestopimo na stran rdečih in jim pomagamo loviti »modre« tekmovalce.

Zmagovalec igre tako ne bo le en, temveč se mu bo kot drugi zmagovalec pridružil tudi najuspešnejši lovilec, ki se bo skupaj z nami nedvomno pridružil na tisoče tekmovalcem po svetu, ki vsako leto vedno znova odkrijejo čar potovanja do konca noči.

Festival ročih del 25. september, 2015 Festival ročnih del na Bledu TEDxLJubljana v zraku 24. september, 2015 Prihaja TEDxLjubljana v zraku #TEDx Ljubljana 2015 Dan Kobilarne Lipica 2015 20. september, 2015 19. Dan Kobilarne Lipica konjeniški spektakel ob 435. obletnici Kobilarne Lipica cover-ford-dan-novosti 19. september, 2015 Dan Fordovih novosti 2015 / AMZS – Vransko