edomaajka
22. apr
Kulturni izbor · glasba

V Kino Šiška se vrača starešina regionalne rap scene Edo Maajka, ki že od začetka solo kariere na prelomu tisočletja piše eno od najuspešnejših glasbenih zgodb na Balkanu, ne le v svoji rodni Bosni. Na tokratnem nastopu ga bodo v živo spremljali glasbeniki svetovnega kalibra, repertoar pa bo začinjen tudi s skladbami s prihajajoče nove plošče.

Kino Šiška, Ljubljana
Kino Šiška
early bird: 9,00 €, predprodaja: 12,00 €, na dan koncerta: 14,00 €
Dogodek na Facebooku

Za letos Edo Maajka napoveduje že šesti studijski album, nekaj še neslišanih skladb z njega pa bo poleg ponarodelih klasik, kot sta No Sikiriki in Prikaze, konec aprila predstavil tudi pri nas.

PREBERITE ŠE: Koncert: The Star Time Playboys bodo ‘swingali’ v Sohu

Na odru Katedrale v Kinu Šiška se mu bo pridružila skrbno izbrana zasedba virtuoznih glasbenikov v postavi Mario Rašić, eden od najboljših hrvaških basistov; Yogi Lonich, priznani kitarist, ki je med drugim igral tudi s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom in Billyjem Coxem; Toni Starešinić, vodilni član zasedb Chui in Mangroove; ter Mirsad Dalipi, eden od najboljših bobnarjev v regiji. Funkovsko gruvanje, udrihajoči ritmi in rimoklepaško mojstrstvo – žurka zagotovljena!

Star_Time_Playboys_014_photo_Bostjan_Tacol_Photobilly 21. april, 2017 Koncert: The Star Time Playboys bodo ‘swingali’ v Sohu kurzschluss 2017 14. april, 2017 Kurzschluss 2017: v Ljubljano prihajajo Luciano, Marija Šerifović ter Miligram parovstelar3 1 7. april, 2017 Koncert: v Zagreb prihaja zvezda elektroswinga Parov Stelar 2Cellos v ljubljanski Areni Stožice obljubljata spektakel brez primere. 7. april, 2017 Koncert: 2Cellos – Ljubljana bo 2017 priča epskemu spektaklu · · · · · · ·