Linkin-Park-Band-Members-Look-Sky
14. nov
Kulturni izbor · glasba

Linkin Park se ponovno vračajo na Dunaj, tokrat v sklopu krajše evropske turneje. Ameriška rock skupina Linkin Park se po nedavno izdanim novim albumom The Hunting Party in krajši turneji ponovno vrača na evropske odre, med njimi bo nam najbljižji koncert 14. novembra, v dunajski Stadthalle.

Stadthalle, Vogelweidplatz 14, Dunaj, Avstrija
Ticketmaster
Od 57,70 EUR naprej

Linkin Park je gotovo skupina, ki stalno eksperimentira s svojo glasbo in lovi inspiracije iz različnih žanrov, saj želi, da ima vsak novo izdan album svoj edinstven zvok, zato je skupino kar težko umestiti v en sam glasbeni žanr.

Vsi albumi, ki jih je skupina izdala do sedaj so po celem svetu želi mnogo uspehov, vendar najuspešnejši album do sedaj še vedno ostaja njihov prvi, Hybrid Theory. Skupina je v svoji 18-letni karieri prejela številne nagrade, med njimi tudi 2 Grammyja.

Junija letos so izdali nov album ‘The Hunting Party’, na katerem so sodelovali tudi nekateri drugi uspešni glasbeniki kot so Page Hamilton iz skupine Helmet, rapper Rakim, kitarist in pevec Daron Malakian iz skupine System of a Down in Tom Morello iz Rage Against the Machine. Sedaj pa nam energična skupina poleg odlične glasbe pripravlja tudi pravi vizualni spektakel, vreden ogleda.

cover 13. november, 2014 Koncert: S.A.R.S. in Lollobrigida novembra skupaj na odru Cvetličarne 4thdimensiongroup_creditjohnbouchet-756x420 11. november, 2014 Koncert: John McLaughlin & The 4th Dimension za vse ljubitelje jazza v Kinu Šiška 2014 Bonnaroo Music & Arts Festival - Day 3 11. november, 2014 Koncert: ekscentrični Jack White novembra na Dunaju unnamed 30. maj, 9600 Dobrodelni koncert čLOVEnija – Umetniki umetniku ·