cirkus-141115-muff-foto
15. nov
Kulturni izbor · glasba

Muff so se v minulih treh letih prebili od popolne neznanke, do ene najbolj popularnih glasbenih skupin pri nas. V soboto, 15. novembra jih boste lahko slišali v klubu Cirkus z debitantskim albumom na zaključnem praznovanju 3. rojstnega dne kluba Cirkus.

Klub Cirkus, Ljubljana
Klub Cirkus
Se spreminja s prodanimi paketi. Podrobnosti na www.eventim.si
Dogodek na Facebooku

Nastopi na medijsko najbolj opaženih prireditvah (slovenski izbor za Eurosong, Viktorji), uspešni koncerti po celi Sloveniji in uporaba njihove glasbe v nekaterih najbolj odmevnih oglasnih kampanjah (“Naj sije v očeh”, “Men vse”) so prepoznavnost glasbene skupine Muff samo še nadgradili.

“Ti daješ”, “Naj sije v očeh”, “Tvoje moje”, “Povej mi”, “Nov dan”, “Let Me Be (Myself)”, “Uspavanka”, itd., so pesmi, ki so jih poslušalci že vzeli za svoje, saj so vse po vrsti doživele odlično, če ne celo najboljše predvajanje na domačih radijskih postajah (“Naj sije v očeh” je bila največkrat predvajana domača skladba leta 2012). Sedem uspešnic pa lahko napoveduje samo izjemen album, katerega izid je končno pred nami. Uradno lansiranje enega najbolj pričakovanih in zaželenih domačih glasbenih izidov letošnjega leta – prvenca skupine Muff – se bo zgodilo 15. novembra v ljubljanskem klubu Cirkus. Dogodek, ki ga nikakor ne gre zamuditi, saj nam ena najbolj kakovostnih koncertnih zasedb zagotovo pripravlja vroč večer!

PREBERITE ŠE: Koncert: DJ Jazzy Jeff v klubu Cirkus

Vstopnice lahko v predprodaji kupite na eventim.si, na Petrolu, v Big Bangu, na Pošti Slovenije, v Kompasu, v Svetu Knjige, v Mercator Hipermarket, 3Dva Trafikah in (K) Kiosk.
Začetek predprodaje omejenega paketa “Die Hard Fan” vstopnic po posebno ugodni ceni, se začne v petek, 24. novembra na eventim.si.

james-zabiela-klub cirkus 14. november, 2014 DJ James Zabiela: Welcome To My House, v klubu Cirkus Linkin-Park-Band-Members-Look-Sky 14. november, 2014 Koncert: Linkin Park novembra na Dunaju cover 13. november, 2014 Koncert: S.A.R.S. in Lollobrigida novembra skupaj na odru Cvetličarne 4thdimensiongroup_creditjohnbouchet-756x420 11. november, 2014 Koncert: John McLaughlin & The 4th Dimension za vse ljubitelje jazza v Kinu Šiška · · ·