Koncert: Muff novembra z debitantskim albumom v klubu Cirkus

Muff so se v minulih treh letih prebili od popolne neznanke, do ene najbolj popularnih glasbenih skupin pri nas. V soboto, 15. novembra jih boste lahko slišali v klubu Cirkus z debitantskim albumom na zaključnem praznovanju 3. rojstnega dne kluba Cirkus.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Klub Cirkus, Ljubljana

Organizator

Klub Cirkus

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Se spreminja s prodanimi paketi. Podrobnosti na www.eventim.si

Nastopi na medijsko najbolj opaženih prireditvah (slovenski izbor za Eurosong, Viktorji), uspešni koncerti po celi Sloveniji in uporaba njihove glasbe v nekaterih najbolj odmevnih oglasnih kampanjah (“Naj sije v očeh”, “Men vse”) so prepoznavnost glasbene skupine Muff samo še nadgradili.

“Ti daješ”, “Naj sije v očeh”, “Tvoje moje”, “Povej mi”, “Nov dan”, “Let Me Be (Myself)”, “Uspavanka”, itd., so pesmi, ki so jih poslušalci že vzeli za svoje, saj so vse po vrsti doživele odlično, če ne celo najboljše predvajanje na domačih radijskih postajah (“Naj sije v očeh” je bila največkrat predvajana domača skladba leta 2012). Sedem uspešnic pa lahko napoveduje samo izjemen album, katerega izid je končno pred nami. Uradno lansiranje enega najbolj pričakovanih in zaželenih domačih glasbenih izidov letošnjega leta – prvenca skupine Muff – se bo zgodilo 15. novembra v ljubljanskem klubu Cirkus. Dogodek, ki ga nikakor ne gre zamuditi, saj nam ena najbolj kakovostnih koncertnih zasedb zagotovo pripravlja vroč večer!

PREBERITE ŠE: Koncert: DJ Jazzy Jeff v klubu Cirkus

Vstopnice lahko v predprodaji kupite na eventim.si, na Petrolu, v Big Bangu, na Pošti Slovenije, v Kompasu, v Svetu Knjige, v Mercator Hipermarket, 3Dva Trafikah in (K) Kiosk.
Začetek predprodaje omejenega paketa “Die Hard Fan” vstopnic po posebno ugodni ceni, se začne v petek, 24. novembra na eventim.si.

Dodatne Informacije

Več informacij: 
facebook.com/cirkus.klub

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Festival Indigo 2020: “Zdaj je prepozno”