kelly-family2210410
9. mar
Kulturni izbor · glasba

Oboževalci najbolj slavne družine na svetu, Kelly Family, boste marca prihodnje leto prišli na svoj račun. Ena od najbolj priljubljenih skupin 90. je po 12 letih ponovno stopila skupaj, izdala predelavo svoje uspešnice Nanana ter obljubila nov album. 9. marca 2018 jim bomo lahko na Dunaju prisluhnili v živo.

Wiener Stadthalle, Dunaj, Avstrija
Wiener Stadthalle
od 44,30 €
Dogodek na Facebooku

Kelly Family, katerih začetki segajo v zgodnja 70. leta prejšnjega stoletja, so glasbeni preboj doživeli v 90. Takrat je glasbena skupina, ki jo je sestavljalo devet članov – Paddy, Angelo, Barby, Maite, Patricia, Kathy, Joey, Johnny in Jimmy –, osvojila srca oboževalcev po svetu. Zasloveli so z uspešnicami, kot so An Angel, Nanana, I Can’t Help Myself, Fell in Love With an Alien, Every Baby in Mama ter nastopali po vsem svetu.

V Sloveniji so se ustavili dvakrat – leta 1996 v oddaji Poglej in zadeni ter leta 1997 na stadionu za Bežigradom, kjer jim je prišla prisluhnit kar 35-tisočglava množica. Ta številka še dandanes zaznamuje najvišjo udeležbo na kateremkoli glasbenem koncertu v samostojni Sloveniji. V svoji karieri so prodali več kot 20 milijonov albumov ter prejeli številne nagrade. Skupina je bila sicer znana po svojem potepuškem videzu in dolgih laseh.

PREBERITE ŠE: Koncert: Bryan Adams novembra 2017 prihaja v Zagreb

Letos so Kelly Family pripravljajo nov material – poleg svežih priredb njihovih največjih uspešnic bomo lahko prisluhnili tudi novim skladbam. Žal pa ‘novih’ Kelly Family ne sestavljajo vsi nekdanji člani – Barby so to preprečile zdravstvene težave, Paddy in Maite pa sta se odločila, da se skupini ne bosta pridružila. Tako si bomo lahko na Dunaju 9. marca prihodnje leto ogledali glasbeni spektakel z Angelom, Jimmyjem, Joeyjem, Patricio, Kathy in Johnom Kellyjem.

nick cave ljubljana 2017 30. oktober, 2017 Koncert: Nick Cave & The Bad Seeds se oktobra 2017 vračajo v Ljubljano robbie willams celovec 2017 29. avgust, 2017 Koncert: šarmer Robbie Williams avgusta 2017 v Celovcu interpol 10. avgust, 2017 Koncert: newyorški trio Interpol v Beogradu in na Dunaju rita_ora_a_l 9. avgust, 2017 Festival Sziget 2017: na glasbeni festival letos prihaja tudi Rita Ora! · · · · · ·