fbpx

Koncert: na Dunaj se marca 2018 vračajo Kelly Family!

Oboževalci najbolj slavne družine na svetu, Kelly Family, boste marca prihodnje leto prišli na svoj račun. Ena od najbolj priljubljenih skupin 90. je po 12 letih ponovno stopila skupaj, izdala predelavo svoje uspešnice Nanana ter obljubila nov album. 9. marca 2018 jim bomo lahko na Dunaju prisluhnili v živo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Wiener Stadthalle, Dunaj, Avstrija
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 44,30 €

Kelly Family, katerih začetki segajo v zgodnja 70. leta prejšnjega stoletja, so glasbeni preboj doživeli v 90. Takrat je glasbena skupina, ki jo je sestavljalo devet članov – Paddy, Angelo, Barby, Maite, Patricia, Kathy, Joey, Johnny in Jimmy –, osvojila srca oboževalcev po svetu. Zasloveli so z uspešnicami, kot so An Angel, Nanana, I Can’t Help Myself, Fell in Love With an Alien, Every Baby in Mama ter nastopali po vsem svetu.


V Sloveniji so se ustavili dvakrat – leta 1996 v oddaji Poglej in zadeni ter leta 1997 na stadionu za Bežigradom, kjer jim je prišla prisluhnit kar 35-tisočglava množica. Ta številka še dandanes zaznamuje najvišjo udeležbo na kateremkoli glasbenem koncertu v samostojni Sloveniji. V svoji karieri so prodali več kot 20 milijonov albumov ter prejeli številne nagrade. Skupina je bila sicer znana po svojem potepuškem videzu in dolgih laseh.

PREBERITE ŠE: Koncert: Bryan Adams novembra 2017 prihaja v Zagreb

'Novi' Kelly Family
‘Novi’ Kelly Family

Letos so Kelly Family pripravljajo nov material – poleg svežih priredb njihovih največjih uspešnic bomo lahko prisluhnili tudi novim skladbam. Žal pa ‘novih’ Kelly Family ne sestavljajo vsi nekdanji člani – Barby so to preprečile zdravstvene težave, Paddy in Maite pa sta se odločila, da se skupini ne bosta pridružila. Tako si bomo lahko na Dunaju 9. marca prihodnje leto ogledali glasbeni spektakel z Angelom, Jimmyjem, Joeyjem, Patricio, Kathy in Johnom Kellyjem.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/KellyFamilyOfficial

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.