Muse-Press-Photo-Credit-Jeff-Forney
29. maj
V zraku · dan za · Kulturni izbor · glasba

Angleška progresivna zasedba Muse velja za enega najboljših bendov v živo, o njihovem uspehu pa pričajo tudi številne glasbene nagrade, med drugim dva grammyja. Rockerje lahko naslednje leto s turnejo The Simulation Theory World Tour pričakujemo v Gradcu, kjer se bodo ustavili 29. maja 2019.

Stadhalle, Gradec, Avstrija
Muse
Prodaja vstopnic se začne 16. novembra.
Dogodek na Facebooku

Bombastična rock skupina Muse, ki jo sestavljajo Matt Bellamy, Dominic Howard in Chris Wolstenholme, bo 9. novembra izdala osmi studijski album Simulation Theory. Njihova zadnji album Drones, ki je izšel junija 2015, je na prvo mesto glasbenih lestvic skočil kar v 21 državah po svetu, prejeli pa so tudi grammyja za najboljši rock album.

Izjemno talentirana skupina je sicer svetovno slavo dosegla s tretjim studijskim albumom Absolution (2003), na katerem je tudi hit Time Is Running Out. Temu je sledil Black Holes and Revalations (2006), ki je zasedel prvo mesto na lestvicah v Združenem kraljestvu, v večini Evrope in v Avstraliji. Prav tako je bil uspešen v ZDA, kjer je dosegel deveto mesto na lestvici Billboardovih 200 najboljših albumov. Sledili so albumi The Resistance (2009), The 2nd Law (2012) in Drones (2015). Na turneji slednjega albuma je skupina, ki je znana po energičnih in ekstravagantnih nastopih v živo, v svoj šov vključila tudi drone.

Prihajajoča svetovna turneja bo vsebovala tudi poseben paket Enhanced Experience Package, ki bo omogočal dostop do ekskluzivnih igric v navidezni resničnosti, ki so jih navdihnile skladbe z novega albuma rockerjev. Ugodnosti posebne izkušnje so tudi prvorazredna vstopnica za koncert, posebni poster, interaktivna izkušnja fotografiranja z rekviziti iz zadnjih spotov benda in še in še.


direct 29. marec, 2019 The Illusionists Direct From Broadway: največji svetovni čarodeji prihajajo v Slovenijo Pepe, Miki Miška, Mini Miška in Jaka Racman_DISNEY ON ICE DOTAKNI SE ZVEZD 25. januar, 2019 Disney On Ice predstavlja Dotakni se zvezd: ledeni spektakel januarja 2019 prvič v Ljubljani TEDxLjubljana 2018: razsvetlimo (ne)znano 9. december, 2018 TEDxLjubljana 2018: razsvetlimo (ne)znano Princ Ki-Ki-Do; Zima 3. december, 2018 Animateka – mednarodni festival animiranega filma 2018 · · · · ·