Željko Joksimović
17. okt
V zraku · dan za

Po Erosu Ramazzottiju in Big Foot Mami bo areno Stožice prav gotov napolnil tudi izjemno priljubljeni srbski vokalist Željko Joksimović, ki se v Ljubljano vrača po dveh letih premora. Na odru se mu bodo ob tej priložnost pridružili ljubljanski in beograjski glasbeniki, šlo pa naj bi za pravi glasbeni presežek, saj bo za koncert skrbela kar 45-članska ekipa. Kaj bodo pripravili, pa izveste 17. oktobra 2015.

Center Stožice, Ljubljana, Vojkova cesta 100
Tantum
Od 25€ dalje
Dogodek na Facebooku

Željko Joksimović bo 17. oktobra 2015 v Areni Stožice predstavil svoj najnovejši album, ki ga je poimenoval po sebi (izšel je 16. septembra 2015). Večino novih pesmi bo odličen srbski vokalist odpel ob spremljavi simfoničnega orkestra pod taktirko ”Slovenca” Fedorja Vrtačnika, priznanega dirigenta iz Novega Sada, pri starih uspešnicah pa bo njegov vokal spremljala standardna spremljevalna zasedba.

PREBERITE ŠE: Bliža se že 21. mednarodni festival sodobnih umetnosti – Mesto žensk

Željko Joksimović, ki bo tokrat gostil v dvorani Stožice, je prav za to priložnost na kup zbobnal tako srbske kot slovenske glasbene ”sotrpine”, zato bo koncert še ekstra poseben in vsekakor eden tistih, na katerem ljubitelji tega srbskega vokalista, ki ima toliko hitov, da jih nihče več ne šteje, ne smejo manjkati.

Brezplačen koncert 16. oktober, 2015 Niet, Demolition Group,… ne, to ni Schengenfest, ampak brezplačen koncert v Kinu Šiška ob dnevu boja proti trgovanju z ljudmi Vino Ljubljana – 51. mednarodni vinski sejem 15. oktober, 2015 Vino Ljubljana – v Ljubljani bo oktobra že 51. mednarodni vinski sejem Lolitina sladka kulinarična šola 13. oktober, 2015 Lolitina sladka kulinarična šola zopet vabi v svoje vrste Laboratorij otroške vedoželjnosti 4. april, 5200 Ideja za konec tedna: Laboratorij otroške vedoželjnosti v celjskem Citycentru · ·