Curaprox SUPERDUO: ščetka in medzobna ščetka za 100-odstotno čiste zobe

Sčetke in medzobne ščetke Curaprox za uspešen boj zoper bolezni zob in dlesni.

Morda se vam zdi, da je za preprečevanje bolezni zob in dlesni najbolj pomembna uporaba zobne ščetke, a tudi v primeru, ko uporabimo ščetko z več tisoč izjemno tankimi ščetinami, ta očisti le 70 odstotkov površine zob. Preostalih 30 bo učinkovito očistila le ustrezno izbrana medzobna ščetka. Zato vam predlagamo, da si omislite junaški par SUPERDUO, zobno ščetko Curaprox CS 5460 in ultrafino medzobno ščetko CPS primes, in ubili boste dve muhi na en mah.

Za preprečevanje bolezni zob in dlesni uporaba tudi še tako dobre zobne ščetke ni dovolj. Vsak Batman namreč potrebuje svojega Robina, in od zobne ščetke je ta Robin medzobna ščetka. Ta naj ima izjemno tanko, a čvrsto žično jedro in dolge, tanke in prožne ščetine. To pa je v bistvu definicija medzobne ščetke serije Curaprox CPS prime.

Sčetke in medzobne ščetke Curaprox za uspešen boj zoper bolezni zob in dlesni.
Sčetke in medzobne ščetke Curaprox za uspešen boj zoper bolezni zob in dlesni.

V kombinaciji s ščetko CS 5460 ultra soft sta idealen SUPERDUO, ki poskrbi, da so zobje popolnoma čisti. Z uporabo obeh pripomočkov smo namreč lahko prepričani, da smo naredili vse, kar je v naši moči, da bi učinkovito in varno preprečili pojav še vedno vseprisotnih parodontalnih obolenj.

PREBERITE ŠE: Zobna ščetka, s katero ne moremo lagati zobozdravniku

Izdelek SUPERDUO, ki je novost na naših prodajnih policah, združuje zobno ščetko CS 5460, tri velikosti medzobnih ščetk CPS prime in držalo za medzobne ščetke s pokrovčkom.

Dodatne Informacije

Več informacij:
zdrav-nasmeh.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so očitni znaki, da vam kava škodi!