La Fille inconnue (Dardenne)
9. nov
Kulturni izbor · film

Organizatorji festivala Liffe so objavili natančen program in urnik mednarodnega ljubljanskega filmskega festivala Liffe 2016. Začela se je tudi predprodaja vstopnic!

do
Različna prizorišča po vsej Sloveniji
CD
Od 4,50 evra
Dogodek na Facebooku

“Cankarjev dom in druga filmska prizorišča vas od danes že čakajo s programskimi knjižicami festivala. Naj se LIFFomanija začne,” so zapisali na Facebookovi strani festivala Liffe, kjer vas bodo sproti obveščali o dogajanju in najboljših filmih. Na spletni strani festivala so danes po dopoldanski novinarski konferenci objavili celoten program in urnik festivala Liffe 2016.

PREBERITE ŠE: Najbolj priljubljene slovenske televizijske serije vseh časov

Kaj vse pripravlja Liffe 2016?

Letošnji Liffe bo 9. 11. ob 15.15 otvoril egiptovsko-francoski film Spopad (Eshtebak/Clash) iz sekcije Panorama, ki se bo odvrtel v Kosovelovi dvorani. 20. 11. ob 21.30 ga bo zaključil ameriški film Ameriška ljubica (American Honey) iz sekcije Prepremiere v kinu Komuna.

Kot vsako leto bo tudi letos obiskovalcem na voljo bogat spremljevalni program, v katerem bodo med drugim podelili nagrade LUX, organiziran bo seminar, kako doseči internetno občinstvo, casting delavnica in tekmovalni program glasbenih videov. Poskrbljeno bo tudi za družabni program. Plesali bomo lahko v maskah, šli na otvoritev in zaključek v Kinodvor in izkoristili ugodno varstvo otrok (od 4. do 9. leta) v Družinskem centru Mala ulica v času trajanja festivala.


FSF2016_Plakati 13. september, 2016 19. festival slovenskega filma 2016 (FSF)/Portorož: s polnimi jadri naprej Film Prehod (The Rift, 2016) 21. april, 2016 Filmska premiera: Prehod (2016) s Katarino Čas Moja obilna grška poroka 2 27. maj, 2400 Filmska premiera: Moja obilna grška poroka 2 Kinotrip - prvi mednarodni filmski festival, ki so ga ustvarili mladi za mlade 24. marec, 2016 Kinotrip: mednarodni filmski festival od mladih za mlade · ·