Mahmut Orhan prihaja v Cirkus
11. nov
Kulturni izbor · glasba

Collegium Mondial Travel in klub Cirkus bosta v hladno jesensko sezono zakorakala z vso vročino. 11. novembra 2017 ob 22.00 uri prihaja v Cirkus avtor radijskih hitov Feel, Save Me, Age of Emotions, Self Control in Game of Thrones – turški didžej Mahmut Orhan! Vstopnice so že v prodaji.

Klub Cirkus, Ljubljana
Mondial Travel
8,00 €
Dogodek na Facebooku

Mahmut Orhan prihaja 11. novembra 2017 ob 22.00 uri v klub Cirkus! Turški didžej, ki že desetletja razgibava globalno elektronsko sceno je poznan po miksu sodobne elektronike s klasičnim, indie, deep in tropical housom. Svoj pečat pa brezkompromisno pušča z vključitvijo vzhodnjaških elementov, s katerimi opozarja na bogastvo svoje izvorne države. Njegov največji hit, skladba Feel, je na YouTubu dosegla že zavidljivih četrt milijarde predavanj. Ne zamudite nepozabnega žura z uspešnicami Feel, Save Me, Age of Emotions, Self Control, Game of Thrones, Everyday the Burning Feelings in mnogimi drugimi. Vstopnice so že v prodaji.

PREBERITE ŠE: Koncert: Parov Stelar s celovečernim spektaklom v Ljubljani


Koncert: Gorillaz s turnejo Humanz tudi na Dunaju 2. november, 2017 Koncert: Gorillaz s turnejo Humanz tudi na Dunaju nick cave ljubljana 2017 30. oktober, 2017 Koncert: Nick Cave & The Bad Seeds se oktobra 2017 vračajo v Ljubljano Koncert: Lola Marsh v Kinu Šiška 21. oktober, 2017 Koncert: Lola Marsh v Kinu Šiška RET_parov3163_(c)JanKohlrusch 21. oktober, 2017 Koncert: Parov Stelar s celovečernim spektaklom v Ljubljani · · · ·