Aston Martin gradi rezidenco za novodobne Bonde

Aston Martin gradi rezidenco za novodobne Bonde

Ljubezensko razmerje med Astonom Martinom DB5 in Jamesom Bondom je bilo težko prikriti. To veste vsi, ki ste te kultne akcijske filme požirali z očmi. Model DB5 se sicer pojavi davnega leta 1964, ko je Bonda igral Sean Connery, v sodobnejših filmih se avtomobili sicer primerno spremenijo, a ljubezen ostaja. Zdaj je angleški proizvajalec teh luksuznih športnih jeklenih konjičkov potegnil drugačno potezo. Poglejmo, kakšno.

V Miamiju, natančneje na 300 Biscayne Boulevard Way, bo Aston Martin namreč zgradil luksuzno rezidenco s 66 nadstropji.

Pri podjetju pravijo, da so želeli izkušnjo, ki jo človek doživi ob v vožnji Astona Martina, prenesti tudi v bivalne prostore. Prestiž in svoboda. Stavbo, katere oblika bo spominjala na jadro in bo ‘gostila’ 391 stanovanj, bosta navzven krasila ukrivljeno steklo in jeklo. Polovica vseh stanovanj bo imela popolnoma unikatno razporeditev in tloris.

Pri 56. nadstropju se začne pravi luksuz. Od tam naprej bodo na voljo zgolj penthousi, na vrhu celo tronadstropni (tripleks penthouse). Vsakemu bosta pripadala bazen in velika terasa. Stanovalci bodo lahko uživali tudi v dvonadstropni telovadniciSPA-centru ter lepotnemu oziroma frizerskemu salonu, virtualnem igrišču za golf, umetnostni galeriji ter dvema kinodvoranama.

Zanimivo je tudi, da bo stala na še eni od zadnjih zazidljivih parcel v tem delu Miamija. Z gradbenimi delo so začeli, odprtje pa lahko pričakujemo leta 2021. No, ne pozabimo še na ceno. Najcenejše stanovanje naj bi stalo dobrih 500.000 evrov, najdražji penthouse pa dobrih 42 milijonov evrov.

Galerija: Aston Martin gradi rezidenco za novodobne Bonde

Dodatne Informacije

Več informacij:
astonmartin.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Rolls-Royce Dawn Silver Bullet: oda dekadenci