Foto: OverJam
13. avg
V zraku · dan za

Letošnji Overjam Reggae Festival bo navdušil z zvenečim imenom, ki ga ljubitelji tako reggae kot pop glasbe poznajo po hitih Boombastic, Angel in It wasn’t me. Poleg Shaggy-ja, ki v Slovenijo prihaja prvič, bodo Tolmin zatresli tudi Chronixx, Dub Inc, The Skints, Zion Train, Macka B, Luciano in Train To Roots.

do
Sotočje, Tolmin
Overjamfestival
25 - 69€

Shaggy, s pravim imenom Orville Richard Burrell, rojen na Jamajki in živeč v ZDA, je zvezda, ki ne potrebuje posebne predstavitve. Glasbenik je umetnik mešanja glasbenih zvrsti, ki se je po 11 izdanih albumih v desetih letih v letu 2013 z zadnjim albumom vrnil h jamajškim koreninam in povsem jamajški reggae glasbi. Grammy nagrajenec in mnogokratni nominiranec ter prejemnik različnih glasbenih nagrad avgusta prihaja v Tolmin, kjer bo kronal že tako zvezdniško zasedbo letošnjega Overjam Reggae Festivala.

Poleg Shaggyja bodo na glavnem odru Tolmin zatresli tudi Chronixx, Dub Inc, The Skints, Zion Train, Macka B, Luciano in Train To Roots. V dancehall areni zaenkrat potrjeni Herb-A-Lize It Soundsystem, DJ Rakka in Supersonic Sound.

Festival LUFt 10. avgust, 3600 Festival LUFt! V Škofji Loki Kamfest 2014 10. avgust, 6000 Prihaja festival Kamfest! fotopub 10. avgust, 9600 Festival fotografije, ki ni Fotopub Knjižnica_Dunja-Wedam 25. julij, 2014 Knjižnica pod krošnjami · · · ·