taf 203255
20. sep
Utrip mesta · moda

The Athlete’s Foot odpira svojo vrata tudi v Mercator centru Šiška. Ob tej priložnosti bo za vas polagal rime nihče drug kot Nipke. Pridite na odprtje The Athletes’Foot tudi vi in preverite noro ponudbo modelov superg in najnovejše trende mednarodnih blagovnih znamk Adidas, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Vans in še mnogo drugih. Čakajo vas vroči otvoritveni popusti! Dogajalo se bo v Mercator centru Šiška, v četrtek, 20. septembra, ob 18.00.

Mercator center Šiška, Ljubljana
TAF
Vstop je prost.

Še niste slišali za The Athlete’s Foot? The Athlete’s Foot je globalna veriga trendovske športne obutve in oblačil z dolgoletno tradicijo, prisotna v več kot 30 državah po svetu. Po tem, ko se je lani odprla prva trgovina v Sloveniji, se te jeseni veselijo že pete po vrsti. Tako The Athlete’s Foot najdete na Čopovi ulici v centru Ljubljane, v Supernovi na Rudniku, v BTC-ju – v hali A in v Planetu Koper.

Vsi mladi in mladi po srcu se boste v The Athlete’s Footu lahko oblekli in obuli po najmodernejših smernicah ulične mode. Nakupovanje v TAF-u je vedno posebno doživetje, saj vse obiskovalce pozdravi prav s posebnim vzdušjem. Poleg najnovejših ponudb svetovno znanih znamk pa so vsem oboževalcem mode na voljo tudi lokalne uspešnice, kot so BOO PACKS.

Kmalu tudi na spletu www.taf.si
#vidimosevTAFu


LJFW april 4. april, 2018 LJFW 2018: začetek aprila bo popestril Ljubljanski teden mode MBFWLJ NATASA PERSUH foto Jani Ugrin 4. april, 2017 Mercedes-Benz Fashion Week 2017: mednarodni teden mode prihaja 4. aprila unnamed (1) cover 29. marec, 2017 LJFW 2017 se seli na Ljubljanski grad Ljubljanski teden mode LJFW 2016 18. september, 2016 LJFW 2016: septembrski ljubljanski teden mode Ljubljana Fashion Week 2016 v hotelu Slon · · · · · ·