fbpx

Nipke bo otvoril novi The Athlete’s Foot shop v Mercator centru Šiška

The Athlete’s Foot odpira svojo vrata tudi v Mercator centru Šiška. Ob tej priložnosti bo za vas polagal rime nihče drug kot Nipke. Pridite na odprtje The Athletes’Foot tudi vi in preverite noro ponudbo modelov superg in najnovejše trende mednarodnih blagovnih znamk Adidas, Nike, New Balance, Puma, Reebok, Vans in še mnogo drugih. Čakajo vas vroči otvoritveni popusti! Dogajalo se bo v Mercator centru Šiška, v četrtek, 20. septembra, ob 18.00.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Mercator center Šiška, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Še niste slišali za The Athlete’s Foot? The Athlete’s Foot je globalna veriga trendovske športne obutve in oblačil z dolgoletno tradicijo, prisotna v več kot 30 državah po svetu. Po tem, ko se je lani odprla prva trgovina v Sloveniji, se te jeseni veselijo že pete po vrsti. Tako The Athlete’s Foot najdete na Čopovi ulici v centru Ljubljane, v Supernovi na Rudniku, v BTC-ju – v hali A in v Planetu Koper.

#vidimosevTAFu
#vidimosevTAFu

Vsi mladi in mladi po srcu se boste v The Athlete’s Footu lahko oblekli in obuli po najmodernejših smernicah ulične mode. Nakupovanje v TAF-u je vedno posebno doživetje, saj vse obiskovalce pozdravi prav s posebnim vzdušjem. Poleg najnovejših ponudb svetovno znanih znamk pa so vsem oboževalcem mode na voljo tudi lokalne uspešnice, kot so BOO PACKS.

Kmalu tudi na spletu www.taf.si
#vidimosevTAFu

Dodatne Informacije

Več informacij:
theathletesfoot.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!