Foto: Mateja Delakorda
22. nov
Utrip mesta · kulinarika

Njam zgodbe je prvi celodnevni dogodek oz. konferenca v Sloveniji, ki bo povezal pisce spletnih kuharskih dnevnikov – kulinaričnih blogov s podjetji, mediji in strokovnjaki s področja kulinarike ter ostalimi blogerji in kuharskimi navdušenci.

Kavarna in knjigarna Barabuk, Rimska cesta 23, Ljubljana
Njam zgodbe
Dogodek na Facebooku

Ustvarjalki kulinaričnih blogov Zgodbe na krožniku in Ljubljananjam v kratkem organizirata Njam zgodbe – prvi celodnevni dogodek v Sloveniji, ki bo povezal pisce spletnih kuharskih dnevnikov – kulinaričnih blogov s podjetji, mediji in strokovnjaki s področja kulinarike ter ostalimi blogerji in kuharskimi navdušenci. Namen Njam zgodb je utrditi pomen kulinaričnih blogov v Sloveniji in poiskali možnosti za njihov razvoj, saj postajajo blogerji tudi v Sloveniji vse vidnejši in številčnejši akterji na medijskem prizorišču ter predstavljajo ključne določevalce trendov in mnenjske voditelje na številnih področjih, tudi v kulinariki.

Dogodek Njam zgodbe bo v soboto, 22. novembra, od 11. ure dalje v kavarni in knjigarni Barabuk na Rimski 23 v Ljubljani. Goste čaka pester program, od praktičnih delavnic, kosila, predavanj in razprave pa do podelitve nagrad najboljšim blogerjem in zaključne zabave.

jjj5431 13. avgust, 4800 Ljubljanska vinska pot: Martinovanje v Ljubljani iStock_000016746419_Full 5. november, 2014 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Italijanske mesne specialitete IMG_9663_m 13. avgust, 3800 Japonske kuharske ustvarjalnice z japonskim kuharskim slikarjem Satom Shinom IMG_6104-2 13. avgust, 4800 Prvi Cake Market v Ljubljani ·