max romeo
12. avg
Kulturni izbor · glasba

Začetka zdaj že četrtega in priljubljenega Overjam International Reggea festivala, ki se bo med 12. in 15. avgustom 2015 odvijal na travnikih in v gozdovih Tolmina ter na prelepih plažah Soče in Tolminke, ne gre zamuditi. Gentlemanu se bosta na odru pridružili zvezdi jamajške reggae glasbe, mlajši Capleton in legenda roots reggae zvoka Max Romeo.

do
Sotočje, Tolmin
Overjam Reggae Festival
enodnevna vstopnica: 25€, dvodnevna vstopnica: 45€, tridnevna vstopnica: 70€
Dogodek na Facebooku

Overjam festival, večkrat omenjen med desetimi najboljšimi evropskimi festivali, v prvi vrsti stremi k predstavitvi vrhunskega glasbenega programa, ki pokriva vse veje prave reggae glasbe: roots, new-roots, rub-a-dub, dub, dancehall, rocksteady, jungle in raggamuffin. Trije odri (“yellow” glavni oder z glasbo v živo, “red” z dancehallom na plaži in “green” z dubom, na plaži, v gozdičku pod zvezdami), dnevne aktivnosti, različne delavnice, otroški program v štirih jezikih (slovenski, nemški, italijanski in angleški), stojnice s spominki, press center, brezplačno kampiranje, hrana s celega sveta, avtodom kampiranje in še in še – vse to je Overjam International Reggea Festival, neodvisni festival, ki s svojo edinstvenostjo vabi mlade in družine iz cele Evrope na petdnevne počitnice v idilični naravi z mednarodnim pridihom, pristnostjo, ščepcem posebnosti in z magičnim dotikom.
Max Romeo bo kot ena glavnih zvezd festivala v Tolminu nastopil v petek, 14. avgusta, medtem ko bo Capleton obiskovalce obnorel v četrtek, 13. avgusta. Pred njim bo zbrane očarala črna goreča zvezda Hollie Cook, hči legendarnega bobnarja skupine Sex Pistols, Paula Cooksa. Že predhodno potrjena imena so Gentleman, Mellow Mood, O.B.F., Jugglerz, Fatman HI-FI in Brother Culture.

PREBERITE ŠE: Vrhunec Schengenfesta 2015 z Rudimental, Guano Apes in Asian Dub foundation

Festival Urbano dejanje 10. avgust, 2015 UD 2015: Festival Urbano dejanje v Tobačni sziget 10. avgust, 2015 Festival Sziget 2015 – Budimpešta – že 22. leto vabi na Otok svobode v Budimpešti sv_by_florian_kresse_6 8. avgust, 2015 Festival Barrakud 2015 – Zrće, Pag #ravetheworld gnaedinger_86531 4. avgust, 2015 Punk Rock Holiday 2015 – ob reki Soči z Beatsteaks in Flogging Molly · ·