ricardo_villalobos_02
26. apr
Kulturni izbor · glasba

Ricardo Villalobos, DJ, rojen v Čilu, ki danes živi v Berlinu in je aktiven po vsem svetu, prihaja v našo elektronsko prestolnico, Ambasado Gavioli. Party elektronske glasbe s pridihom južnoameriških ritmov bo prava izbira za noro aprilsko noč.

do
Ambasada Gavioli, Izola
Ambasada Gavioli
22 evrov v predprodaji, 28 evrov na dan dogodka

Ricardo Villalobos je bil že od svojih malih nog izpostavljen vplivu norih ritmov južnoameriške tradicije. In prav to se pozna tudi pri njegovem glasbenem ustvarjanju. Preden je začel spreminjati zgodovino elektronske glasbe, je postal perkašonist v šoli sambe v Braziliji. Prav to znanje mu mogoča, da so njegovi seti ritmično zanimivi in vedno znova nekaj posebnega.

V devetedsetih ga je premamil svet elektronike. Začel je organizirati ilegalne “rave” zabave v zapuščenih stavbah Darmstadta in Frankfurta ter si zelo hitro na tovrsten način pridobil široko prepoznavnost. Med drugim je Ricardo Villalobos vrtel tudi na Eclipse Rave partyju v Čilu, kar je pripeljalo do tega, da je igral pomembno vlogo pri razvoju elektronske glasbe v tej državi.

Tudi na Ibizi ga poznajo in skorajda čislajo po božje. Ricardo Villalobos je dosegel kulten status in njegove zabave so med najbolj obiskanimi. Sedaj bo svoj set zavrtel tudi nam. Prepustimo se Villalobosovem glasbenem valu in zaplešimo dolgo v noč.

1966914_10152282105159876_1688034984_n 24. april, 2014 Hommage Tomažu Pengovu cover_bikofe_event 19. april, 2014 Bikofe predstavlja: MARQUIS HAWKES (D) & JON K (UK) Slika 2_Freemasons 18. april, 2014 Klubska senzacija s skupino Freemasons na Gospodarskem razstavišču carminho-6 17. april, 2014 Carminho s fado glasbo prihaja v Cankarjev dom · ·