Party – Ricardo Villalobos v Ambasadi Gavioli

Ricardo Villalobos, DJ, rojen v Čilu, ki danes živi v Berlinu in je aktiven po vsem svetu, prihaja v našo elektronsko prestolnico, Ambasado Gavioli. Party elektronske glasbe s pridihom južnoameriških ritmov bo prava izbira za noro aprilsko noč.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Ambasada Gavioli, Izola

Organizator

Ambasada Gavioli

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

22 evrov v predprodaji, 28 evrov na dan dogodka

Ricardo Villalobos je bil že od svojih malih nog izpostavljen vplivu norih ritmov južnoameriške tradicije. In prav to se pozna tudi pri njegovem glasbenem ustvarjanju. Preden je začel spreminjati zgodovino elektronske glasbe, je postal perkašonist v šoli sambe v Braziliji. Prav to znanje mu mogoča, da so njegovi seti ritmično zanimivi in vedno znova nekaj posebnega.

V devetedsetih ga je premamil svet elektronike. Začel je organizirati ilegalne “rave” zabave v zapuščenih stavbah Darmstadta in Frankfurta ter si zelo hitro na tovrsten način pridobil široko prepoznavnost. Med drugim je Ricardo Villalobos vrtel tudi na Eclipse Rave partyju v Čilu, kar je pripeljalo do tega, da je igral pomembno vlogo pri razvoju elektronske glasbe v tej državi.

Tudi na Ibizi ga poznajo in skorajda čislajo po božje. Ricardo Villalobos je dosegel kulten status in njegove zabave so med najbolj obiskanimi. Sedaj bo svoj set zavrtel tudi nam. Prepustimo se Villalobosovem glasbenem valu in zaplešimo dolgo v noč.

Dodatne Informacije

Več o Ricardu Villalobosu si preberite tukaj.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Šiška “Open” 2020: četrti dan urbanega dogajanja in glasbe bo!