Foto: Festival Velenje
8. jul
Utrip mesta · otroci

Tudi v Velenju se umetnost, ustvarjanje, predstave in vse kar je zabavnega čez poletje selijo na travnik. Ta bo zaživel ob torkih in ob sobotah.

Pred Domom kulture, Velenje, Titov trg 4
Festival Velenje
Vstop je prost

Na travniku pred Domom kulture v Velenju se v sklopu otroških dogodkov Poletje na travniku dogajajo tematske ustvarjalne delavnice. Torki bodo namenjeni ustvarjalnemu spoznavanju kulture. Letos so se povezali z javnimi zavodi, ki delujejo na področju kulture, in vsak bo skozi torkovo travniško ustvarjanje poskušal svojo dejavnost predstaviti najmlajšim obiskovalcem. Sobotni popoldnevi pa bodo namenjeni predstavam, letos jih bo kar deset. Medse pa so letos povabili tudi Gledališle AEIOU, ki ustvarja predstave za dojenčke, ki štejejo komaj šest mesecev in malo več.

Vsak torek v juliju in avgustu od 10. do 12. ure ter od 16. do 19. ure. Vsako soboto v juliju in avgustu ob 10.30. V primeru dežja predstave in delavnice odpadejo.

B.O.FEjST. 28. januar, 4800 Bohinjski otroški festival B.O.FEjST Slide1 (1) 26. junij, 2014 Počitniške dejavnosti z Mini Ljubljano Foto: Knjižnica pod krošnjami 18. junij, 2014 Mala šola pripovedovanja Foto: MGML 28. januar, 2000 S kolesi po Plečnikovi Ljubljani · · · · ·