Poletje na travniku: Torkove igrarije in sobotne lutkarije

Tudi v Velenju se umetnost, ustvarjanje, predstave in vse kar je zabavnega čez poletje selijo na travnik. Ta bo zaživel ob torkih in ob sobotah.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Pred Domom kulture, Velenje, Titov trg 4

Organizator

Festival Velenje

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost

Na travniku pred Domom kulture v Velenju se v sklopu otroških dogodkov Poletje na travniku dogajajo tematske ustvarjalne delavnice. Torki bodo namenjeni ustvarjalnemu spoznavanju kulture. Letos so se povezali z javnimi zavodi, ki delujejo na področju kulture, in vsak bo skozi torkovo travniško ustvarjanje poskušal svojo dejavnost predstaviti najmlajšim obiskovalcem. Sobotni popoldnevi pa bodo namenjeni predstavam, letos jih bo kar deset. Medse pa so letos povabili tudi Gledališle AEIOU, ki ustvarja predstave za dojenčke, ki štejejo komaj šest mesecev in malo več.

Veselo ustvarjanje na travniku.
Veselo ustvarjanje na travniku.

Vsak torek v juliju in avgustu od 10. do 12. ure ter od 16. do 19. ure. Vsako soboto v juliju in avgustu ob 10.30. V primeru dežja predstave in delavnice odpadejo.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Triglav the Rock Ljubljana 2020 – Street Edition: plezalni šov, kot ga še niste videli!