COD-BO4-FB-event-baner-1920x1005
11. okt
V zraku · tehnologija

V četrtek, 11. oktobra ob 21.00, se v Big Bangu BTC Ljubljana začenja polnočni spektakel Call of Duty: Black Ops 4. Pred Big Bangom bodo štiri konzole PlayStation 4 za preizkus igre, na tisočvatnem ozvočenju bo DJ sukal glasbo, postavljen bo šotor partnerja igre Monster Energy, ki bo delil napitke, medtem ko bodo za vzdušje skrbeli v vojaško opremo iz igre oblečeni promotorji. Tudi brez nakupa si velja šov, ki se bo zaključil v poznih nočnih urah, priti pogledat!

Big Bang BTC, Ljubljana
Big Bang in Colby
Vstop je prost.
Dogodek na Facebooku

Prvoosebna večigralska streljanka Call of Duty: Black Ops 4  je ena najteže pričakovanih videoiger letošnjega leta. Prvič doslej bo kak del te znamenite serije posvečen izključno večigralstvu, ki bo med drugim obsegalo način battle royale za osemdeset sodelujočih. Battle royale v Black Ops 4 se zgleduje po PlayerUnknown’s Battlegrounds in Fortnite, le da je zemljevid še večji in podrobnejši ter da je mogoče igrati v parih ali štiričlanskih četah. Igra je že v beta preizkusu doživela izvrsten odziv, tako da ni čudno, da jo marsikdo željno pričakuje – izide pa 12. oktobra.

Najbolj zagreti, ki jih gotovo ni malo, si lahko izvod zagotovijo na splovitvenem dogodku pred trgovino Big Bang v ljubljanskem BTC-ju. Lansirni dogodek, kakršnih je v Sloveniji malo, se bo začel 11. oktobra ob devetih zvečer in bo trajal do pol dveh zjutraj. Igro bo mogoče kupiti natanko od minute čez polnoč do ene ure zjutraj.


Sejem CES 2017 5. januar, 2017 CES 2017: največji sejem zabavne elektronike na svetu praznuje 50 let Ustvarjalci za govorečim mačkom Tomom mladim talentom ponujajo priložnost, da se izkažejo. 3. julij, 2015 Outfit7 na poletni delavnici Summer Camp organizira ”bitko talentov” Windows 10 21. januar, 2015 Microsoft konferenca: Kaj prinašajo Windowsi 10? #v živo · · · ·