PRteaterKolaz26SEP-6 (1)
15. nov
V zraku · dan za

Člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi letos pripravljajo že sedmi PR teater. Gre za enodnevno študentsko konferenco, ki bo 15. novembra 2016 na Fakulteti za družbene vede.

do
Fakulteta za družbene vede, Ljubljana
Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi
10 € za študente, 15 € za zaposlene

S PR teatrom želijo študentom ponuditi dodatno znanje o praktičnih primerih in najnovejših trendih na področju odnosov z javnostmi. Program vključuje predavanja, delavnice in okrogle mize, ki jih izvedejo priznani slovenski ter tuji predavatelji. Z udeležbo na konferenci obiskovalci dobijo znanje, ki tudi povečuje njihovo konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve. Obenem udeleženci pridobijo nove ideje in poznanstva, ki so danes ključna za uspešno poslovno pot.

Kot vsako leto bodo tudi letos pripravili pester program. Tokrat so si dovolili, da preizkusijo nekaj novega, drznega in malo drugačnega – vstopili bodo v cirkus komuniciranja.
Te zanima, kakšno je življenje komunikologa? Ne veš, kaj je to merchandasing ali kliping? Si se vedno spraševal, kakšno je odgovorno oglaševanje? In kako deluje digitalno komuniciranje?

Potem pridi tudi ti in vstopi v cirkus komuniciranja!


3034445-poster-p-1-6-ways-your-brain-tries-to-kill-your-ideas-and-how-to-fight-them 1. januar, 1970 5 načinov, kako vašim idejam dati krila Izobrazba ni merilo uspeha: ti slavni in uspešni NISO dokončali šole 1. januar, 1970 Izobrazba ni merilo uspeha: ti slavni in uspešni NISO dokončali šole To so trije načini, kako postati učilni stroj! 1. januar, 1970 3 načini, kako postati učilni stroj! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu