Navdušenci nad elektronsko glasbo imajo zopet priložnost, da v živo doživijo uspešno DJ sceno v mednarodnem merilu.
21. avg
Kulturni izbor · glasba

Tudi letos se bo med 21. in 25. avgustom na plaži Zrće, na hrvaškem Pagu, noro dogajalo. Prihaja Sonus Festival 2016! Še večja in še boljša edicija, ki bo trajala kar pet dni in pet noči. Navdušenci nad elektronsko glasbo imajo zopet priložnost, da v živo doživijo uspešno DJ-sceno.

do
Plaža Zrće, Pag, Hrvaška
Sonus Festival
38–249 €
Dogodek na Facebooku

Tri leta so bila potrebna, da se je Sonus Festival uveljavil kot eden od vrhuncev poletne festivalske sezone in kot eden najimpresivnejših dogodkov na Hrvaškem. Od 21. do 25. avgusta bo tako potekalo maratonsko praznovanje klubske glasbe epskih razsežnosti. Si za festival, ki bo v petih dneh ponudil le najboljše?

PREBERITE ŠE: 1. Tek za moške (2016): moška različica DM teka za ženske!

Presunljiva jadranska plaža Zrče bo zopet zaživela, ko bodo nekateri najboljši dance klubi (beri: Aquarius, Kalypso in Papaya), ki leto za letom odpirajo vrata množicam iz vsega sveta in gostijo najboljše zabave sezone v popolnem poletnem okolišu, gostli velikane elektronske glasbe. Festival bo postregel z več kot 80 vrhunskimi mojstri elektronske glasbe. Na svoj račun bodo prišli navdušenci techna, housa in techhousa. Osrednji nastopajoči bodo letos Richie Hawtin, Sven Väth, Dixon in Pan-Pot, ponovno pa bo “rolal” tudi naša klubska legenda, Valentino Kanzyani. Verjamemo, da bodo slednji ponovno pripomogli, da bo festival Sonus ostal špica evropskega festivalskega poletja.

Želite vedeti, kako je, ko Ibiza in Berlin srečata Balkan in Črno morje?

Navdušenci nad elektronsko glasbo imajo zopet priložnost, da v živo doživijo uspešno DJ sceno v mednarodnem merilu.Odpri galerijo
Festival FM4 Frequency 18. avgust, 2016 Festival FM4 Frequency 2016 OverJam reggae festival 16. avgust, 2016 OverJam Reggae festival 2016 Festival Čipkarija 2016 11. avgust, 2016 Festival Čipkarija 2016 – pisan festival glasbe, kulture in športa Rihanna 10. avgust, 2016 Koncert: Rihanna avgusta 2016 prihaja na Dunaj! · ·