fbpx

Filmski napovednik: Sky Sharks (2017): najbolj bizaren film vseh časov?

Film Sky Sharks (2017)

Če ste mislili, da je Sharknado, znanstvenofantastična grozljivka, v kateri med tornadom dežujejo morski psi, najbolj bizaren film vseh časov, potem še niste videli napovednika za grozljivo komedijo Sky Sharks. Tokrat morski psi ne padajo, pač pa napadajo z neba, opremljeni bolje kot reaktivna letala. In kdo jih upravlja? Zombiji, kdo pa?!

Po ogledu napovednika za film Sky Sharks se vam bodo beli morski psi v primerjavi z letečimi morskimi psi zdeli kot krotke živali. Morski psi so bili del skrivnega vojaškega projekta nacistov, ki letijo in so opasani s težko artilerijo. Da, film režiserja Marca Fehseja je tako bizaren, kot se sliši, in kot boste spoznali v nadaljevanju, to sploh še ni vse!

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Cell (2016)

Po ogledu filma Sky Sharks vas nič več ne bo moglo šokirati!
Po ogledu filma Sky Sharks vas nič več ne bo moglo šokirati!

Film se osredotoča na skupino geologov, ki globoko v ledu Antarktike odkrijejo tajni laboratorij nacistov, kjer so ti razvijali pošastno skrivno orožje. Ekipa nevede na prostost izpusti vojsko smrtonosnih letečih morskih psov, ki jih krmilijo neumrljivi superljudje. Svet je v nevarnosti, njegovo edino upanje pa je razpadli vod Dead Flesh Four, ekipa oživljenih vojakov, ki so padli v Vietnamu.

Leteče morske pse upravljajo neuničljivi zombiji.
Leteče morske pse upravljajo neuničljivi zombiji.

Film se je financiral tudi s pomočjo kampanje na platformi za množično financiranje Kickstarter, in če je bil lahko uspešnica Sharknado, ni razloga, da po njegovih stopinjah ne bi šel tudi film Sky Sharks.

Dodatne Informacije

Grozljivka, komedija
Sky Sharks
(ZDA, 2016)

Režija: Marc Fehse. Igrajo: Robert LaSardo, Cary-Hiroyuki Tagawa, Lynn Lowry, Lar Park-Lincoln, Nick Principe, Michaela Schaffrath, Micaela Schäfer, Ralf Richter.

V kinu od 1. septembra 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!