fbpx

Brezčasni fotoaparat Olympus PEN-F dobil naslednika

Brezzrcalni fotoaparat Olympus PEN-F

Brezčasni fotoaparat Olympus PEN-F je dobil naslednika. Dostojnega, lahko rečemo po videnem. Kar je za Porsche model 911, je za Olympus družina PEN. Originalni fotoaparat PEN-F je prvič izšel že davnega leta 1963 in s svojim čudovitim, a preprostim dizajnom hitro postal prodajna uspešnica. Zdaj, 53 let kasneje, je PEN-F nazaj. Digitalna reinkarnacija oziroma nadgradnja istoimenskega triinpetdesetletnika je mešanica kompaktnega fotoaparata in prepoznavnega dizajna, ki Olympus spremlja že 80 let.

Osnovne Informacije
Znamka
Olympus
Model
PEN-F
Cena
1293 €
Trgovina

Brezzrcalni fotoaparat Olympus PEN-F je nadgradnja istoimenskega priljubljenega modela iz leta 1963. Pohvali se lahko s senzorjem z 20 milijoni slikovnih točk, 5-osnim stabilizatorjem slike in OLED-iskalom ločljivosti 2,36 milijona slikovnih točk. Na čelu je opremljen s stikalom Creative Dial, ki je bližnjica do različnih funkcij za še lepše fotografije in boljšo uporabniško izkušnjo. Krasita ga prepoznaven dizajn in sistem kompaktnega fotoaparata. Smetana na vrhu torte je 3-palčni občutljiv zaslon na začelju.

PREBERITE ŠE: Fotoaparat iz papirja: najtanjši digitalni fotoaparat na svetu?

Fotoaparat Olympus PEN-F se vrača na sceno.
Fotoaparat Olympus PEN-F se vrača na sceno.

Olympus PEN-F za 21. stoletje ima času primerno Wi-Fi povezljivost in podporo funkcijama Remote Shooting in WireLess Sharing. Ponaša se z zmogljivo baterijo, ki na polnjenje omogoča 300 posnetkov in do 80 minut snemanja videoposnetkov. Baha se tudi z možnostjo 20 posnetkov na sekundo, zaslonka pa lahko zajame fotografijo v zgolj 1/16000 sekunde. Tehta pičlih 400 gramov in je tako precej lažji od konkurence.

Dodatne Informacije

Več informacij:
getolympus.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!