Holloenek Hungarica 03
28. feb
V zraku · dan za

Za grajsko obzidje na Bled zopet prihajajo pogumni vitezi, mične gospodične, plemstvo, meščanstvo, trgovci in rokodelci.

do
Bled, Blejski grad
Blejski grad
Od 4,5 do 9 evrov

Blejski grad z okolico se bo za nekaj dni preselil nazaj v srednji vek. Glavni bodo vitezi, postavljen bo srednjeveški tabor, spretni mečevalci in lokostrelci bodo kazali svoje moči, zbrali se bodo plesalci in grajska gospoda. Zanimiva bo srednjeveška tržnica, za otroke pa pa bo nora dogodivščina srednjeveški vrtiljak. Za vse glasbene navdušence bo zanimivo dogajanje na glasbenem odru, kjer se bodo predstavili Eleonora Sobjeska, lutnja iz Slovenije, Holloenek Hungarica iz Madžarske in Rattus Rattus in Češke.

Več o dogajanju si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016