Big Foot Mama
8. maj
V zraku · dan za

Preverimo, kaj lepega nas čaka na letošnjem festivalu Teden mladih, ki bo Kranj že 21. zapored pobarval z barvami mladosti!

do
Kranj
Klub študentov Kranj
Odvisno od dogodka
Dogodek na Facebooku

Mladinski festival Teden mladih, ki v gorenjsko prestolnico privabi na tisoče mladih, je tradicionalni kranjski dogodek, ki bo tudi letos ponudil pestro paleto aktivnosti: številne športne, mladinske, kulturne, glasbene, izobraževalne, otroške in mednarodne vsebine. V raznovrstno programsko shemo je letno vključenih prek 100 dogodkov, ki s svojo pestrostjo in raznolikostjo zadovoljijo prav vse želje mladih. Čeprav na kranjskih ulicah v času devetdnevnega festivala nikoli ne usahne mladostna energija, zagotovo največ ljudi pritegne večerni glasbeni program.

Teden mladih je doslej gostil številna velika glasbena imena svetovnega formata, hkrati pa priložnost za predstavitev pred gorenjskim občinstvom ponudil tudi manj uveljavljenim glasbenikom, vrednim pozornosti in poslušanja. Med drugim so doslej na odrih Tedna mladih nastopili KUD Idijoti, Hladno pivo, Parni valjak, Panda, Rok’n’band, Inspectah Deck (Wu Tang Clan), Elvis Jackson, Tinkara Kovač, Gibonni, Edo Maajka, Slon in Sadež, Big Foot Mama, Gušti in Polona Kasal,  Dog Eat Dog, Let3, Haydamaky, Valentino Kanzyani, Srečna mladina, Terra folk, Karma, Magnifico, Šank Rock in mnogi drugi. Festival še danes, ob 21. rojstnem dnevu, ne skopari s pristno mladostno energijo, ki je ni moč kupiti z denarjem, hkrati pa predstavlja odlično priložnost za druženje s starimi znanci.

Škisova tržnica 7. maj, 2015 Škisova tržnica tudi letos z dobrodelno noto Literarni freestyle 7. maj, 2015 Literarni freestyle v Kavarni Union Internautica 6. maj, 2015 Internautica 2015 – 20. Mednarodna razstava navtike Auguste Rodin, Vrata pakla, timpan, 1887. - 1889., sadra, 128,5 x 258 x 86 cm, Pariz, Muse╠üe Rodin 1 cover 5. maj, 2015 Razstava Rodin v Meštrovićevem Zagrebu ·