Urbani gladiator 2016
13. avg
V zraku · dan za

Adrenalinski spektakel Urbani gladiator 2016 se bo odvijal 20. marca 2016 v Portorožu. Udeleženci se bodo prebijali čez ovire vse od Lucije do Pirana. Na lanski premierni prireditvi se je avanturističnega dogodka udeležilo kar 700 žilavih pogumnežev, ki so se v ekipah prebijali čez tematske ovire, kot so preskakovanje ognja, plezanje po blatu in čez steno ter skakanje v vrečah.

Portorož
Fatburn
21 €

Urbani gladiator je adrenalinski spektakel v Portorožu, ki bo letos potekal drugič. Odvijal se bo 20. marca 2016, na premagovanju proge pa bodo udeleženci spoznavali lepote slovenskega Primorja iz nekoliko drugačne perspektive. Primeren je za vse, ki imajo radi izzive, in ni starostno pogojen, tudi stopnja telesne pripravljenosti ni pogoj. Gre za ekipno preizkušnjo, kjer se lahko udeleženci med sabo bodrijo, ekipo pa lahko sestavljata najmanj dva in največ deset članov.

PREBERITE ŠE: Odprta kuhna 2016: na Pogačarjev trg se vrača 25. marca

Pri Urbanem gladiatorju čas ni dejavnik, poudarek je na premagovanju proge (na voljo bosta dve trasi: krajša bo imela od 15 do 20, daljša pa od 30 do 40 ovir), kjer udeležence med drugim čakajo preskakovanje ognja, nošenje različnih bremen, plazenje po blatu in čez steno, skakanje v vrečah, hoja s hoduljami, vožnja z jadrnicami in drčanje. Organizator pa obljublja tudi prav posebno presenečenje, s katerim bodo počastili slovenski skakalni praznik, ki bo isti čas potekal v Planici. Pripravlja se namreč tudi ovira Letalnica Planica, kjer bodo skakalci doskočili v morje. Najdaljši skok bo nagrajen, slogovno pa tekmovalcev ne bodo ocenjevali. Vsakega na cilju čakajo spominska medalja, diploma in njegovo ime v bobnu za žrebanje bogatih nagrad.

Urbani gladiatorOdpri galerijo
·