464950013
25. feb
Utrip mesta · kulinarika

Na tokratni kuharski akademiji se bomo pripravljali na prihajajoče pustne dni. Naredili bomo prekajen goveji jezik na posteljici s hrenom, svinjsko ribico v hrustljavi srajčki, … Ker pa pust ni pravi pust brez slastnih krofov in drugih sladkih dobrot, bomo dodali še pustne kolačke z različnimi nadevi.

Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens)
City Magazine
25 evrov

Pohiti, število mest za prijave je omejeno.

V video posnetku preveri, kako izgleda utrip kuharske akademije

O City CHEF kuharski akademiji

S City CHEF kuharsko akademijo, želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kvalitetne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

Obrazec za prijavo na kuharsko akademijo

Znesek prijavnine znaša 25 EUR.
Postopek plačila in prijave:
Prijava je veljavna ob plačilu na spodaj navedeni TRR, v roku 24ih ur od prejema tega obvestila in ob poslanem potrdilu o plačilu na e-mail naslov:
events@citymagazine.si ali na fax: 01/ 600 55 79.

V primeru neplačila, se prijava smatra za neveljavno. Prosimo vas, da nam OBVEZNO posredujete potrdilo o plačilu preko zgornjih možnosti, ki pogujuje veljavnost prijave.

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest!
Način plačila na TRR: SI56 0208 3009 0840 090 - NLB d.d.
BID d.o.o., Tacenska 95, 1000 Ljubljana

Namen: CITY CHEF – ime in priimek ter datum dogodka
*(obvezno izpolnite polje namen plačila, ime priimek in datum dogodka)

Citychef kukarska akademija 29. januar, 2014 Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Druženje ob dobri hrani city chef - decembrsko razvajanje 4. december, 2013 Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Decembrsko razvajanje Specialiteta: Polži 22. november, 2013 Dnevi polžjih specialitet v konobi in enoteki Zenon city CHEF akademija 9. oktober, 2013 Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Jesenska pravljica