Dolce & Gabbana Sicily Is My Love – modna znamka v kuhinji

Modna hiša Dolce & Gabbana je v sodelovanju z italijanskim podjetjem Smeg dizajnirala uporabne kuhinjske pripomočke z nazivom Sicily Is My Love. Linija Dolce & Gabbana Sicily Is My Love vključuje toaster, kuhalnik kave, drobne modne dodatke za kuhinjo, blender in mnoge druge nepogrešljive kuhinjske pripomočke.

Dolce & Gabbana Sicily Is My Love je nova linija kuhinjske opreme, ki sta jo s skupnimi močmi zasnovala modna hiša Dolce & Gabbana in italijanski proizvajalec pohištva Smeg. Ustvarjalci so se osredotočili na barvne motive, ki so zaokroženi z močnimi sicilijanskimi potiski. Kolekcija Sicily Is My Love vključuje blenderje, ožemalnike pomaranč, multipraktike, toasterje in druge nepogrešljive pripomočke, ki jih potrebuje vsak laični ljubitelj kuhanja.

PREBERITE ŠE: Curvilux: pametna nočna omarica, ki polni telefon in prebuja na naraven način

Za zdaj cena izdelkov še ni znana, a če lahko sklepamo po ceni hladilnika, ki sta ga Dolce & Gabbana in Smeg lansirala lansko leto, bo za izdelke Sicily Is My Love treba seči kar globoko v žep. A po drugi strani imajo ti izdelki tako iz estetskega kot iz uporabnega vidika dolgo življenjsko dobo. Fotografije izdelkov si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
smeg.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
JYSK kolekcija pomlad/poletje 2021 za opremo teras in balkonov