fbpx

Domači 3D

Ena izmed najbolje sprejetih (in pričakovanih) stvari na letošnjem CES-u, vsaj s stališča podjetja Sony, je bila nedvomno 3D-kamera HDR-TD10. Model, ki bo pri Sonyju prvi zaoral ledino domačih 3D-videoposnetkov (sledita še dva modela), je relativno kompaktna kamera, kljub podvojenim komponentam ...

Ena izmed najbolje sprejetih (in pričakovanih) stvari na letošnjem CES-u, vsaj s stališča podjetja Sony, je bila nedvomno 3D-kamera HDR-TD10. Model, ki bo pri Sonyju prvi zaoral ledino domačih 3D-videoposnetkov (sledita še dva modela), je relativno kompaktna kamera, kljub podvojenim komponentam za 3D-snemanje (dvojno tipalo Exmor R, dvojni procesorji BIONZ, dvojni objektiv). Kamera tako brez večjega naprezanja zajema 3D-posnetke v polni 1080p-ločljivosti, ki jih lahko shranimo na 64 GB velik pomnilnik flash. Prihodnost je pred vrati.

Cena: okoli 1.500 evrov, na voljo predvidoma aprila na www.sonystyle.com v prednaročilu

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.