Donald Trump kot goli trolček

Donald Trump kot trolček

Donald Trump velja za izjemno kontroverzno osebnost. Že v času predsedniške kampanje je bil zaradi svojih izjav pogosto tarča ne le kritik in zgražanj, pač pa tudi posmeha. Zdaj je postal še goli trolček! Chuck Williams iz Wisconsina ga je namreč spremenil v mini figurico z natupirano frizuro in izdelek ponudil na Kickstarterju, kjer je čez noč postal prava uspešnica.

Trolčki, popularna igrača iz devetdesetih, so že pred leti napovedali svoj povratek na sceno, a takšne usluge, kot jim jo je naredil Donald Trump oz. Chuck Williams, ki ga je preobrazil v golega trolčka, jim ni storil nihče.

PREBERITE ŠE: To so najbolj popularne igrače zadnjih 100 let

Z in brez las.
Z in brez las

Nekdanji kipar iz Wisconsina (ZDA) je izdelek ponudil na platformi za množično financiranje Kickstarter, kjer gre 13-centimetrska lutka s pametnim telefonom v roki za med. V času pisanja tega prispevka je zbrala že prek 160 tisoč ameriških dolarjev in tak že zdavnaj presegla cilj, postavljen pri 38 tisočakih. Plastično lutko lahko prednaročite za 23 evrov, pričakujte pa jo enkrat do konca leta 2017.

Galerija – Donald Trump kot trolček:

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!