fbpx

Donat Trump – ”Make Digestion Great Again!”

Donat Trump

Pravijo, da Donat Mg odpira tudi najbolj zaprte, prav tako Donald Trump. Vsaj tako meni Droga Kolinska oz. neznanec, ki je izkoristil presenetljivo zmago Trumpa na ameriških predsedniških in na družbenem omrežju objavil fotografijo predelane etikete znamenite mineralne vode. Ali ga je k temu napeljala podobnost v imenu ali učinek, ki ga ima Donald na telo oz. prebavo, prepuščamo vaši presoji.

Naravna mineralna voda Donat Mg je dobila novo vrsto vode, imenovano po Donaldu Trumpu – Donat Trump. Dopolnjuje jo slogan Make Digestion Great Again, ki je izpeljanka njegovega volilnega slogana Make America Great Again.

PREBERITE ŠE: Tako bo videti Bela hiša, ko se vanjo preseli Donald Trump

NAravna mineralna voda Donat Trump.
Naravna mineralna voda Donat Trump

Medtem ko želi Donald Trump Ameriko spet narediti veliko, vam želi Donat Trump izboljšati prebavo. In če je zmaga slovenskega zeta požela številne negativne odzive in je bilo na račun njegove presenetljive zmage prelitega veliko žolča, lahko za mineralno vodo Donat Trump trdimo ravno nasprotno. Na družbenem omrežju je postala pravi hit.

Dodatne Informacije

*Podobnost med učinki Donalda Trumpa in Donata MG na telo je zgolj naključna.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!