Eksluzivni Porsche 911 turbo cabrio za najbolj petične

Porschejev oddelek personalizacije je na sejmu v Essnu obiskovalcem razkril posebno različico 911 turbo cabrio, imenovano exclusive.

Porsche Exclusive je poseben oddelek znotraj matične tovarne, pri katerem se ukvarjajo s personalizacijo modelov znamke. Pri tem se osredotočajo na posebne zunanje barve karoserije in barv oblazinjenja v notranjosti, poleg tega pa tudi številnih oblikovnih dodatkov na zunanjosti in v notranjosti vozila.

Pomembne le želje in globina žepa

Notranjost je odeta v kričečo rdečo "Carrera Red" barvo , dodani pa so tudi številni dodatki iz aluminija in karbona.
Notranjost je odeta v kričečo rdečo “Carrera Red” barvo , dodani pa so tudi številni dodatki iz aluminija in karbona.

Tako so eno posebno različico na osnovi modela 911 turbo cabrio razstavili tudi na nedavno odprtem nemškem sejmu, primerek pa so poimenovali kar 911 turbo cabrio exclusive. Od serijske različice tega modela se razlikuje po posebni “slate grey” mat sivi barvi, kričeče rdečem “carerra red” notranjem oblazinjenju, posebnih bi-ksenonskih lučeh na črnem ozadju dynamic light sistemu (PDLS) ter določene podrobnostih iz aluminija in karbonskih vlaken v potniški kabini.

Motor in zmogljivosti naj bi ostale enake kot pri “osnovni” različici, kar pa vsekakor ne velja za ceno, ki zaenkrat ostaja skrivnost, naj bi pa bila med 15 in 20 tisočaki višja od cene modela 911 turbo cabrio.

Dodatne Informacije

Več o oddelku Porsche Exclusive

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Mercedes-Benz E 63 S AMG: pomemben je le videz