fbpx

3 cosas que debes hacer si quieres profundizar tu asociación

Uspešno ljubezensko življenje zahteva trdo delo, trud, spoštovanje, zaupanje. Kako obdržati vse to, ko smo v odnosu že nekaj časa? Tukaj so 3 stvari, ki jih morate narediti, da boste poglobili svojo partnersko zvezo (in 3 načini, kako najti pot do sebe in njega, če ste še samski).

Ste morda kdaj uporabili vizualiziranje? Določanje ciljev za dosego boljših rezultatov v službi, športu …? Vam je uspelo doseči marsikaj, kajne? Seveda, ko si cilj zapišete, zakon privlačnosti DELUJE. Si predstavljate, da to prenesete v partnersko zvezo?

Se vam zdi, da nekaj manjka v vašem odnosu? Znate odgovoriti na vprašanje, kaj si resnično želite v odnosu, in to zapisati? Postavite si cilj, morda le za mesec ali dva, in samo opazujte, kako se bo vaše ljubezensko življenje spremenilo. Postalo bo fenomenalno!

Torej, natančno določite svoj cilj; zapišite ga. Recimo: Prebudiva spet strast med nama. Večkrat na dan ga preberite, čutite ga, naj se ne izgubi v poplavi obveznosti. Cilja namreč ne dosežemo v trenutku, ampak je potrebnega nekaj časa, načrtovanja in dejanj, preden pridemo do tja. Četudi se vam zdi takšno vizualiziranje nesmiselno, ali lahko kaj izgubite? Nič. Le pridobite. Torej, kaj čakate? Pustite domišljiji in željam prosto pot.

Kako poglobiti vajin partnerski odnos

1. Večerni zmenek

Večerni zmenek
Večerni zmenek

Načrtujte večerni zmenek s svojim partnerjem. Ne padita v rutino, ne prepustita stvari naključju. Ne živita le drug ob drugem, ampak drug z drugim. Naj življenje teče skozi, ne mimo vaju. Postavita se na prvo mesto, da ne izgubita tiste iskrice, ki vaju je združila, kajti nikoli se ne srečamo po naključju. Enkrat tedensko določita datum in uživajta v večerji, filmu, sprehodu, na koncertu – samo vidva – z roko v roki, z ukradenimi poljubi, naj romantika spet stopi v vajin odnos. Naj se v vaju spet naseli strast.

2. Zamenjajta vlogi

Zamenjajta vlogi.
Zamenjajta vlogi.

Vsaj 1-krat mesečno zamenjajta svoji vlogi. Če vedno pobirate stvari za njim, naj jih on pobira za vami, lika vaše obleke … Vi pa zamenjajte žarnico ali operite avtomobil; s tem se boste izognili slabi volji in godrnjanju ter vaju spravili v smeh. Pomagajta si. Bolje bosta razumela drug drugega in cenila drobne samoumevne stvari, ki jih počneta vsak dan. Ob tem se lahko zabavata na različne načine. Prepustita se domišljiji.

3. Seksi sporočila

Seksi sporočila
Seksi sporočila

Ne glede na to, kako zasedeni ste v službi, si vedno vzemite trenutek in pošljite sporočilo tistemu, ki ga imate radi. Ne pošljite skopega sporočila “Ne pozabi kupiti mleka”, vsaj 1-krat na dan dodajte še nekaj nagajivega, kar njo/njega pripravi do tega, da bo ves dan mislil/-a na vas. Spomnite se vseh porednih besed, ki sta jih uporabljala, ko sta se spoznavala in sta bila na vrhuncu zaljubljenosti. Pošiljajta si poredne neumnosti. Ne bodite presenečeni, ko bo med rjuhami spet postalo vroče.

Najdite sebe in on bo našel pot do vas

1. Vzemite si čas zase (in zanj)

Toma tiempo para ti mismo
Toma tiempo para ti mismo

NE zapolnite si celega dneva s službenimi aktivnostmi in različnimi dejavnostmi. Ne pozabite nase. Vsaj enkrat tedensko si vzemite čas za vizualiziranje; tako boste imeli čas za to osebo, ko se bo pojavila v vašem življenju, bodisi da bosta šla na kavo, pogovor, zmenek.

2. Vsaj 1-krat na mesec se družite

Vsaj 1-krat na mesec se družite.
Vsaj 1-krat na mesec se družite.

Ali v vašem življenju obstaja kdo, ki bi ga radi bolje spoznali? Ni treba, da je to oseba, s katero si želite na zmenek, ampak morda pa bi lahko bila! Ne pozabite, da oseba, ki jo srečate, ni vedno tista, ki jo iščete, ampak morda nekdo, ki vas bo povezal s takšno osebo. Ne zapirajte se med štiri stene, ampak dopustite, da novi ljudje vstopajo v vaše življenje. S tem boste povečali možnosti, da boste našli ljubezen, po kateri hrepenite.

3. Vsaj 1-krat na mesec se razvajajte

Vsaj 1-krat na mesec se razvajajte.
Vsaj 1-krat na mesec se razvajajte.

Da se boste počutili odlično v svoji koži, si vzemite nekaj časa za razvajanje. Morda si privoščite masažo, nego obraza, si kupite nov kos garderobe; nekaj, zaradi česar se boste počutili posebno.

Ante todo ljubite in spoštujte sebe, saj boste le tako v svoje življenje privabili pravega partnerja, takšnega, ki vas bo spoštoval in ljubil takšne, kakršni ste. Odpustite si. Razvajajte se. Sprejmite se. Bodite Vi!
Ne glede na to, ali ste z nekom ali ne, postavljanje ciljev je odličen način za ohranjanje kakovostnega odnosa v življenju, vznemirljivega in polnega potenciala za srečo in izpolnitev vaših sanj.

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.