Steakhouse para vegetarianos en el restaurante argentino puedes deleitarte con especialidades a la parrilla, similar a los restaurantes grill. carne de res, cerdo, cordero, aves y pescados, especialidades de verduras y ensaladas mixtas o una barra de ensaladas están disponibles. todos los platos se preparan en las clásicas parrillas argentinas según...
Ciudad BTC
liubliana
STEAKHOUSE ZA VEGETARIJANCE V restavraciji Argentino se lahko prepustite razvajanju s specialitetami z žara, podobno kot v gril restavracijah. Na voljo so govedina, svinjina, jagnjetina, perutnina in ribe, zelenjavne specialitete in sestavljene solate ali solatni bar. Vse jedi so pripravljene na klasičnih argentinskih žarih po tradicionalnih receptih. Trd argentinski tropski les dreves algarrobo, quebracho blanco in bukve, ki tli v žarih, daje mesu prav poseben, edinstven okus. Argentinska govedina je uvožena iz uglednih estancias – velikih govejih farm v Argentini. Kaj so specialitete? Empanada so tipični argentinski zvitki z nadevi iz koruze, mesa, sira in šunke ali piščanca, ki jih s kozarcem dobrega vina Argentinci radi ponudijo svojim gostom za dobrodošlico. Fajita verduras – tople tortilije iz pšenične moke, ki jih napolnite sami: s krepkimi pečenimi trakovi iz mesa po vaši izbiri ali z zelenjavo. Steak iz argentinske govedine pripravljajo na različne načine: english (sočno rdeče) – v jedru je meso krvavo; medium (nežno rožnato) – znotraj rožnata proga, krepka rjava skorja; well done (prepečeno) – zunaj močno zapečeno, znotraj popolnoma prepečeno. V Argentinu lahko jedi naročate kot Argentinci v svojih steakhouseih ali parillas v Buenos Airesu: najprej izberete svojo najljubšo vrsto mesa, posebej pa prilogo.