fbpx

Cicibanovo pravljično poletje

Cicibanova kolekcija otroške obutve za poletje bo deklice popeljala v pravljični svet očarljivih princesk, ki bodo obute v zlate ali srebrne sandale, posute z neštetimi rožicami, srčki in metuljčki. Lahko bodo mične gospodične, ki se bodo skozi poletno vročino sprehajale v lakastih rožnatih, rdečih ali modrih ...

Cicibanova kolekcija otroške obutve za poletje bo deklice popeljala v pravljični svet očarljivih princesk, ki bodo obute v zlate ali srebrne sandale, posute z neštetimi rožicami, srčki in metuljčki. Lahko bodo mične gospodične, ki se bodo skozi poletno vročino sprehajale v lakastih rožnatih, rdečih ali modrih sandalih, ali pa bodo bojevite in neutrudne raziskovalke v udobni in praktični športni obutvi. Fantki bodo letošnje poletje pluli po svetovnih morjih, obuti v mornarsko modrih sandalih z belimi črtami, linija racing pa jih bo popeljala v svet formule ena. Lahko bodo neustrašni bojevniki v sandalih z vojaškim vzorcem ali športniki v udobni in lahki poletni obutvi, ki prenese vse fantovske vragolije. Če za letošnje vroče poletje želimo malčka zdravo in hkrati modno obuti, nam Cicibanovi strokovnjaki svetujejo linijo BIO Ciciban. Linija BIO Ciciban ima vmesni podplat iz naravne plute, prilega se otroškemu stopalu in je izredno udobna tudi po dolgotrajni nošnji. Podplat je izdelan iz prave gume, zato je obutev izredno fleksibilna in mehka. Obutev BIO Ciciban je izdelana v številnih modelih in barvah, primernih tako za deklice kot za dečke. 

www.ciciban.info

Anterior
Mali studio

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.