fbpx

¡Clásicos favoritos de películas de otoño que no podemos esperar a ver de nuevo!

Prepare su bebida caliente favorita (té, chocolate caliente, etc.), haga palomitas de maíz, encienda una vela perfumada, póngase su ropa más cómoda, póngase una manta calentita y tómese un descanso de todas sus responsabilidades y preocupaciones con estas eternas películas de otoño. ¡Clásicos que estamos deseando ver, volver a verlos!

Vzemite si nekaj časa in se posvetite priljubljenim jesenskim filmom, v katerih ste lahko uživali že v 90. letih prejšnjega stoletja. Vsi ti filmi morda res niso z oskarjem nagrajeni hiti, a kljub temu v nas prebudijo nostalgičen občutek, in ko jim gledamo, pod odejo in ob zvoku dežja, ustvarijo res posebno vzdušje.

Otoño en Nueva York (Otoño en Nueva York, 2000)

Seznam odprimo z enim najprikladnejših filmov za to sezono – Jesen v New Yorku. Ob tem filmu boste zagotovo potočili kakšno solzico, prekrasni jesenski prizori pa vas bodo spomnili, zakaj ste ta film oboževali že pred leti! Film sicer pripoveduje romantično zgodbo o o ostarelem plejboju (Richard Gere), ki se zaljubi v očarljivo, a na smrt bolno mladenko (Winona Ryder).

Čarovnice za vsak dan (Practical Magic, 1998)

Tudi če ne spadate med ljubitelje znanstvene fantastike, vas bo ta film z nekaj čarovnije popolnoma osvojil. Nenavadna mešanica elementov groze in ženske povezanosti sta odlično upodobili Sandra Bullock in Nicole Kidman, ki utelešata sestri s čarobnimi močmi in prekletstvom, ki jih spremlja že generacije. Odličen film, s katerim se boste pripravili na prihajajočo noč čarovnic!

Tienes un correo (1998)

Meg Ryan in Tom Hanks sta brez dvoma zaznamovala ero romantičnih komedij, ki si jih z veseljem ogledamo še danes. Ena izmed njih je tudi Čaka te pošt@, v katerem Meg in Tom zaigrata dva poslovna konkurenta, ki se v resničnem življenju sovražita, a se prek spleta nevede zaljubita. Kaj se zgodi, ko se vse skrivnostni razkrijejo?

Tistega čarobnega dne (One Fine Day, 1996)

Zgodba, stara kot čas sam: dva človeka se srečata, naprej se ne preneseta, na koncu pa se zaljubita, toda z nekoliko drugačnim preobratom. George Clooney in Michelle Pfeiffer sta oba starša samohranilca, ki sta preobremenjena z obveznostmi, a usoda se je odločila, da ju na svoj edinstven način združi.

Cuando Harry encontró a Sally (1989)

Večni temi moško-ženskih prijateljstev se posveča romantična komedija Ko je Harry srečal Sally, v kateri v glavni ženski vlogi ponovno gledamo Meg Ryan, le da je tokrat ob njej v glavni moški vlogi Billy Crystal. V filmu spremljamo Harryja in Sally, ki se poznata že vrsto let. Sta dobra prijatelja in med njima je nedvomno kemija. A zdaj se bojita, da bo seks uničil prijateljstvo …

Buena voluntad de caza (1997)

Čudovita zgodba, ki se vas bo dotaknila v dno duše! Will Hunting, ki ga igra Matt Damon, je problematični mladenič, ki je kot hišnik zaposlen na univerzi MIT (Tehnološki inštitut Massachusettsa). Nekega dne profesor matematike postavi svojim študentom izjemno težko nalogo, ki ji nihče ni kos … razen Willa. Profesor mu tako ponudi ultimat: v kolikor ne želi iti v zapor, mora postati njegov učenec, obiskati pa mora tudi šolskega psihologa …

Las brujas han vuelto (Hocus Pocus, 1993)

Še en film, ki vas bo odlično pripravil na noč čarovnic, je klasika Čarovnice se vračajo! Pred več kot tristo leti so bile tri sestre Sanderson (Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy) iz zloglasnega Salema v Massachusettsu obsojene na smrt, zaradi česar so nekega dečka spremenile v črno mačko. Na noč čarovnic se tri čarovnice vračajo v sodobni preobleki: namesto na metlah zdaj letijo na sesalnikih za prah, njihov bes pa usmerijo proti ljubiteljem priljubljenega ameriškega praznika. Na vrsti je tristoletni maček, da reši svet.

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.