¿Te gustan las famosas barras de chocolate After Eight, que combinan el sabor de la menta y el chocolate negro? ¡Aprende a hacerlos tú mismo en casa!
Čokoladice After Eight, le kdo jih ne mara? Se želite naučiti mini čokoladice narediti sami? Potem ste prišli na pravi naslov.
LEE MAS: Receta: muffin de chocolate con Nutella
Čokoladne ploščice z metinim nadevom so odličen posladek ali prigrizek h kavi ali čaju.
Recept za domači After Eight:
Sestavine za domači After Eight:
- 120 g kakava v prahu
- 120 kokosove maščobe
- 3/4 skodelice agavinega sirupa
- 80 g sveže mete
- skodelica namočenih mandljev
Postopek priprave domačega After Eighta:
Pri zmerni temperaturi raztopimo kokosovo maščobo, v katero nato vmešamo ¼ skodelice agavinega sirupa in kakav. S polovico mase namažemo pladenj in ga za nekaj minut prestavimo v zamrzovalnik. V vmesnem času pripravimo metin nadev. Meto, mandlje, žlico kokosove maščobe in preostanek agavinega sirupa zmešamo s pomočjo mešalnika. Z metino maso nato premažemo strjeno čokolado in zaključimo s preostankom čokolade. Sladico hranimo v zamrzovalniku in postrežemo hladno. Pa veselo sladkanje!