Una taza de café a 11.000 metros puede ser algo de lo que te arrepientas.
Čaj ali kava? To je verjetno najpogostejše zastavljeno vprašanje na letalu. Spomnite se, kako srečni ste, ko popijete skodelico kave na nebu, a če razmislite o besedah anonimnega letalskega uslužbenca, que es para Business Insider spregovoril o slabi kakovosti vode na letalu, boste morda želeli omejiti pitje kave med letom.
Letalski uslužbenci nikoli ne pijejo vroče vode, Cafe y te, so poročali. Čaj in kava na letalu sta narejeni z vodo iz pipe, ki je hranjena v velikem rezervoarju. In s tem rezervoarjem naj bi bile problemas.
Obstajajo pravila in predpisi o tem, kako pogosto je treba čistiti rezervoar. Težave naj bi bile v tem, da so nečisti tankerji prostor za salmonelo, jajca insektov y koliformne bakterije, ki jih pogosteje najdemo v človeških iztrebkih.
AFA-CWA, ameriška zveza za letalsko osebje, verjame, da ni dovolj, da je ‘voda na krovu’ zgolj urejena v okviru agencije za varstvo okolja. Pred 15 leti so si prizadevali za uredbo, ki daje letalskim prevoznikom široko diskrecijsko pravico o tem, kako pogosto morajo preizkusiti vodo in izpirati cisterne. AFA ne verjame, da je ta uredba zadostno uveljavljena.