fbpx

Festival Mladi levi

Žanrsko in generacijsko odprt festival uprizoritvenih umetnosti bo tudi letos zabaven, svež in pisan dogodek, ki bo Ljubljano popeljal iz poletja v jesen. Deset dni festivalskega vzdušja bodo krojili debitantski in že uveljavljeni ustvarjalci z vseh koncev sveta, od Japonske do Afrike. Predstave so polne metafor, a zelo ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Stara elektrarna, Plesni teater Ljubljana, park Tabor in druge lokacije, , Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Žanrsko in generacijsko odprt festival uprizoritvenih umetnosti bo tudi letos zabaven, svež in pisan dogodek, ki bo Ljubljano popeljal iz poletja v jesen. Deset dni festivalskega vzdušja bodo krojili debitantski in že uveljavljeni ustvarjalci z vseh koncev sveta, od Japonske do Afrike. Predstave so polne metafor, a zelo resnične; poslušali bomo pripovedovalce zgodb, čutili moč individualnosti, zaživeli v utopiji, tipali občutljivost spola, gledali preobrazbe in doživeli eksplozijo brutalne erotike. Letošnji Mladi levi se bodo iz dvoran preselili tudi na ulico, angažirali bodo mesto ter zamenjali vloge prebivalcem.

Naslednje
Jazzinty

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.