fbpx

Pysäyttämätön Lewandowski teki Bayernille 5 maalia 9 minuutissa!

Lewandowski onnistui mahdottomassa: 5 maalia 9 minuutissa!

Robert Lewandowski teki uskomattomat 5 maalia 9 minuutin sisällä Saksan Bundesliigan kuudennen kierroksen ottelussa Allianz Arenalla ja johti Bayernin 0:1-tappiosta 5:1-johtoon. Legendan mukaan Lewandowski tekee edelleen maalin!

Että Robert Lewandowski maalikone oli monille jalkapallofaneille selvä, mutta kukaan ei odottanut sitä, mitä hän valmisti meille Saksan mestaruuden kuudennelle kierrokselle. Puolalainen, joka on tuli peliin penkiltä (hän vaihtoi toisen puoliajan alussa Thiago Alcantara) teki uskomattomat 5 maalia Wolfsburgille vain 9 minuutissa. Ei ihme, että viimeisen maalin jälkeen myös Saksan sarjamestarin valmentaja tarttui päähän Pep Guardiola.

LUE LISÄÄ: Ilman keskustelua, kaunein kohta pingishistoriassa!

Jopa Guardiola ei voinut uskoa silmiään.

Peli ei mennyt Bayernille hyvin ensimmäisellä puoliajalla (25. minuutista Caligiurin maalin jälkeen perässä 0:1, ja sama pelaaja osui tolppaan 40. minuutilla), ja Guardiolan varhainen vaihto kannatti komeasti. Se oli Lewandowski ratkaisematon pulma Wolfsburgin puolustukselle, koska hän pelasti verkon kuin liukuhihnalla. Hän vain rauhoittui 60. minuutilla, kun vierasjoukkueen maalivahti joutui po 51., 52., 55. ja 57. minuutit vielä viisi kertaa saadakseen pallon maaliin. Kakopa lopetti hyökkäyksensä tyylikkäästi maaleista saksilla. Tällä hän asetti myös ottelun lopputuloksen.

Lewandowski oli suuri sankari kolmantena olevaa Wolfsburgia vastaan.

Enemmän kuin se, että Bayern pysyi voittamattomana ja että Wolfsburg laski aseensa vastustajan eteen ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella, ottelu muistetaan Lewandowskin ennätyksenä. Koska hän ei vain tehnyt maalin historian nopein hattutemppu (hän on pitänyt tätä viisi minuuttia tähän mennessä Kirjailija: Michael Tönnies saavutuksella vuodelta 1991), hänestä tuli myös nopein viiden maalin tekijä Bundesliigan otteluissa ja yleensä ensimmäinen reserviläinen maailmassa, joka on saavuttanut tällaisen saavutuksen. Puolalainen teki kolme ennätystä yhden illan aikana, ja hänellä on edelleen hallussaan ennätys yhdessä ottelussa tehtyjen maalien määrässä. Dieter Müller vuodelta 1977 (ottelussa, kun Köln voitti Werderin 7:2, hän teki kuusi maalia).