CITY CHEF -keittiöakatemiassa marraskuussa valmistimme italialaisia lihaerikoisuuksia mestarikokin ohjauksessa, jonka lopuksi täydensimme loistavilla jälkiruokilla. Katso kulinaarinen pulssi kuvagalleriassa!
Na tokratni CITY CEF -keittoakatemia smo okušali odlične italijanske mesne specialitete – zvitke s pršutom, bivoljo mocarelo, rukolo in češnjevim paradižnikom, na koncu smo se posladkali s profiteroli, florentinskimi piškoti in panna cotto.
Glavne jedi je pripravljal chef Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan Marjanović, za sladice pa je poskrbel slaščičarski mojster iz Lolite, Grega Rode. Ob hrani se je predstavil Kavalov vinar meseca novembra KLEN’ART. Uradna voda dogodka je Pit.
Naslednja kuharska akademija bo razpisana 17. novembra, zato spremljajte prijave, saj je število mest omejeno.
Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo:
Bosch hišni aparati, Kaval Group
Fotografije: Ana Če