Filmska premiera: Epska drama Neuklonljiv predpremierno na Silvestrovo

Težko pričakovana epska drama o olimpijskem in vojnem heroju Louisu Zamperiniju - Neuklonljiv je posneta pod režisersko taktirko Angeline Jolie in favorit v prihajajoči igri za oskarje. Ta osupljiva resnična zgodba vseh časov, ki po besedah kritikov navdihne brez primere, bo v Koloseju Ljubljana, Maribor in Kranj predpremierno prikazana ob 20. uri na silvestrski večer.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kolosej

Organizator

Kolosej

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

4 € - 6 €

Drama, posneta po svetovni knjižni uspešnici pisateljice Laure Hillendrand, prikazuje neverjetno življenje športnega prvaka Louisu Zamperiniju, ki je med drugo svetovno vojno preživel tako letalsko nesrečo in 47 dni na splavu sredi morja kot tudi zajetje japonskih vojakov in ujetništvo v njihovem taborišču. Vsakodnevne nepredstavljive zlorabe in brutalno izživljanje je preživel le zaradi svoje neomajne in neuklonljive volje. Film, ki predstavlja drugi režiserski podvig Angeline Jolie, naj bi imel dobre možnosti tudi v boju za prestižni kipec – oskar. Žal pa njegove premiere ne bo dočakal nedavno preminuli Louis Zamperini.

Film na redne sporede slovenskih kinematografov prihaja 8. januarja 2015.

Dodatne Informacije

Epska biografska drama
Neuklonljiv
(Unbroken, ZDA, 2014)
Režija: Angelina Jolie. Igrajo: Jack O’Connell, Takamasa Ishihara (Miyavi), Domhnall Gleeson, Jai Courtney, Finn Wittrock.

8. 1. 2015, Kolosej

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Napovednik: Ammonite (2020), zgodba o upanju in moči dotika